סערה...

מ ת ענגת

New member
סערה...

כששאלת אותי ממש בהתחלה אם הייתי באה אליך כשהיית קורא לי רק כי אתה צריך סקס ועניתי לך שלא ושאין לי בעיה אם היית מוצא מישהי שכן היתה באה רק בשביל זיון אבל לא לא אני אני באה מאהבה אהבה אליך או לא באה בכלל נשקת לי על המצח ברגש עצום וגדול ואיך זה שכבר כמה זמן יותר מדי זמן הכל פתאום הצטמצם אצלך להטיות של האות "ז" על כל גווניה לא מעניין אותך שום דבר בי מלבד ז-יון איתי וזה מפריע לי כי אני רוצה את המכלול כולו נפש-גוף-רוח כי בלי הנפש לפחות, הגוף לא מגיב לא זורם לא מרגישה שלמה נינוחה נסחפת נסערת והכי גרוע - שאני לא מבינה... הפסקת לאהוב? ובטוח שלא אבוא אליך עם השאלה הכי מעצבנת בהסטוריה של השאלה הכי פתטית... -אתה אוהב אותי? ממש לא אבל כמו בבדיחה לא יודעת איך אדע? אם לא אשאל?

תשאלי תשאלי!!!!

הייייי מתענגת. אל תעצרי אף פעם את עצמך מלשאול, אל תעצרי את עצמך. משאלות לא קרה כלום עדיין לאיש. וגם אם אם אם..... קיבלת תשובה שלילית, עושים סוייץ' במח,ועוברים הלאה. תשאלי. תדברי. ישירות(מנסיון)זו זו המילה.

מ ת ענגת

New member
טוב אז לא שאלתי

אבל כל מה שרציתי היום היה להתפנק ונקרעתי בין הרצון שלי לענג אותו ובין הרצון שלי רק להתלטף וגם את זה וגם את זה אמרתי לו אני משתגעת לא מבינה מה קרה לו מישהו פה מבין על מה אני מדברת? הוא תמיד התעניין בכו-לי ועכשיו? רק להזדיין זה מה שמעניין אותו מה לעזזאזזללל קורה לו? גברים, יש מישהו מיכם שיכול לשפוך אור על התעלומה? איך הגבר שלי פתאום התהפך לי?

just do me

New member
בגלל זה לא שוכבים עם האקס

מה שקרה שהוא דואג לסיפוק שלו...ויכול להיות שהוא הפסיק לאהוב..ואת יכולה לשאול אותו שאלה אחרת...אם הוא מרגיש שונה לשכב איתך מאשר עם כל אחת אחרתת..מה הוא אוהב יותר כשהוא שוכב איתך...ויודעת מה..תאמיני לי שמספיק מבט בעיניים שלו אם את מכירה אותו מספיק טוב כדי לקבל תשובות להכל....

מ ת ענגת

New member
איזה אקס?../images/Emo4.gif

הוא לא אקס, ואני ממש מקווה שגם לא מתקרב לזה... והוא גם לא שוכב עם אחרות... רק איתי... המבט שלו בעיניים, כן... זה באמת משהו שאם הוא משתנה אז אנחנו בצרות רציניות, הלא כן? שמת אצבע בדיוק על הנקודה הנכונה :)

יש הרמוניה זוגית היא אמורה להיות

מורכבת משני קודקודים בזוגיות. יש לבדוק שאכן היא מתקיימת בין שני הקודקודים בלבד. ושנית, יש תקופות בחיים וזה באמת לזוגיות ארוכה, שצריך להזיע כדי להחזיר את הקשר למסלולו. זה מתחיל מזה שמחליטים שלא עושים בכלל סקס ורק מענגים אחד את השני עשרים דקות. שלב מקדים זה כל אחד חושב האם הוא יכול לתת את זה והאם הוא יכול לקבל את זה מבן הזוג ואם לא למה???? שם בדרך כלל יושבת לה ממש בצניעות התשובה.

מ ת ענגת

New member
פיונת, עזרת המון../images/Emo24.gif

פעם בכלל לא היתה לו בעיה, לענג ולענג ו........... עד אינסוף... התשובה יושבת בצניעות :) ממש אהבתי...

מ ת ענגת

New member
אתמול...

לא הייתי צריכה לשאול בכלל הפתעת אותי ובאת לי ככה פתאום עמדת מולי ואני רצתי אליך כמו ילדה מאושרת חיבקתי אותך ולא אמרתי כלום רק נשמתי אותך והרגשתי אותך נושם אותי אחר כך הרבה אחר כך אחרי עוד איזה אלף נשיקות ונגיעות וחיבוקים והתנשמויות מהירות כבר אמרת לבד בלי שהייתי צריכה לשאול לא רק בנגיעות ונשיקות במילים אמיתיות את מה שכלכך רציתי לשמוע ונעלמו נגוזו כל הצללים הספיקות השאלות התהיות ונשארנו רק אנחנו ורגש עצום ונורא וענק בלבבות
וזה - בשבילכם אנשימימים חמודים :)

למעלה