סעעעעעעעער בוא רגע למרות שחיכיתי...
ט טאKילה New member 13/10/02 #10 מיכל אמרתי לך לא להתקרב יותר לסער.. אחרת אני מקפלת אותך והופססססס את גמורה אצלי אהה.. יאלה זוזי מותק לפני שאני מביאה את בעליך אהה. יפיוף זוכר נישבעת שאתה לא בוגד בי יותר. למה תולשתלךתגוגואים ימניוק.
מיכל אמרתי לך לא להתקרב יותר לסער.. אחרת אני מקפלת אותך והופססססס את גמורה אצלי אהה.. יאלה זוזי מותק לפני שאני מביאה את בעליך אהה. יפיוף זוכר נישבעת שאתה לא בוגד בי יותר. למה תולשתלךתגוגואים ימניוק.
מ מיכל31 New member 13/10/02 #14 טאקוש -נו אז אמרת????? חחחחחחחחחחח רק כשסער יאמר לי ללכת אלך... מובן? עכשיו קבלי גם את אני לארג´ית היום.
טאקוש -נו אז אמרת????? חחחחחחחחחחח רק כשסער יאמר לי ללכת אלך... מובן? עכשיו קבלי גם את אני לארג´ית היום.
ט טאKילה New member 13/10/02 #16 בואנה מיכל...../images/Emo4.gif סער לא קובע אני קובעת הבנת. חוצמיזה דיי מספיק עזבו תילד.
S sahr12 New member 13/10/02 #22 אימממממממממאאאאאאאאאא...חחח לא יודע למה....זה נשמע אמיתי.....חחחחחחחחחחח אוליי בגלל הסימן קריאה... הולך על הקו האינטלגנטי..... ס´
אימממממממממאאאאאאאאאא...חחח לא יודע למה....זה נשמע אמיתי.....חחחחחחחחחחח אוליי בגלל הסימן קריאה... הולך על הקו האינטלגנטי..... ס´
S sahr12 New member 13/10/02 #24 אה לא ???????? שנייה,שנייה...... אימא????????תנתקי! היא סתם אמרה......חחחחחחחחחחחחחח