סעעמק איזה כוסון!!!!!!!!!

Brownie s

New member
סעעמק איזה כוסון!!!!!!!!!

*שרשור התפרצויות נפשיות* הבנאדדםם הזה כ"כ מושלם אנלא יכולה יותרררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!! וזה שסתומה אחת שרבתי איתה צוחקת עליו ומקללת אותו רקגורם לי להעריץ את השלמות הזאת יותר!!! יאאאאאאאא איזה אדם מושלםםםםםם

Shani276

New member
אאוצ' ../images/Emo99.gif.

חוצמזה,זאת רק אני או שהפורום הזה הוא ה-פורום להתפרצויות נפשיות בנושא?
אגב,קארי אן מוס - שמלה מזעזעת
.מצטערת,אבל מישי פה צריכה ללכת לשיעורי ערב.

afterglow1

New member
גרררר ../images/Emo99.gif

אני לא יכולה יותרררר.... הוא כזה סקסי...!! ולבראוני- גמני נאבקתי למען שמו הטוב של קיאנו מיי לאב... יש אנשים חוצפנים שלא יודעים להעריך שלמות

Brownie s

New member
יאפ... אנשים מפגרים ביותר.

עדיף שאני לא אומר מה המפגרת הזאת אומרת

Brownie s

New member
קיאנו אני ממש מצטערת!!!!!!!!!

שהוא גמלאי שהוא סיני מיתולוגי אור סאמטינג שהיא רוצה שהוא ימות שהוא הומו שהוא מכוער. בת זונה אחת שמנה מגעילה שכמותה היא בכלל לא יודעת להעריך שחקנים! "ג'סי מקרטני" "הילארי דאף" זה מה שהיא אוהבת..

afterglow1

New member
אוהו! חלק מזה אמרו גם לי! ../images/Emo2.gif

אררררגגג!!! אנשים טיפשים! שהוא הומו שהוא מכוער (לא עניין של טעם- פשוט עיוורון מוחלט!) שהוא חרא של שחקן (כן, וכל שאר הוליווד ממש שחקנים במחזות של שייקספיר- אחד אחד...) שהוא טיפש (טיפש עם מיליונים בבנק... מי יותר פתטי?! אמממ...) אעעע עכשיו אני עצבנית!
הלכתי לעודד את עצמי עם קלטת של מטריקס!

willo1

New member
הומו?!

שאנשים יימצאו חיים. איך הומו?! אנשים מוצאים להגיד על כל אחד שהוא הומו. איזה בולשיט

Shani276

New member
כשאנשים ממש מתאמצים למצוא רק מה

רע בבנאדם הם יבינו שהמאמצים לא ישתלמו,הם חייבים ליזום תכונות משלהם להדביק לבנאדם :|

Brownie s

New member
גמני! כי יש לי מטריקס מוהאהאהאהאהא

חחחח כבר כתבתי איפושהו השאלה איפה? אז אני ארשום שוב שיש לי את מטריקס מוהאהאהאהאהא ויש 2 קטעים שיש בהם איכות מפגרת אבל אח"כ זה מסתדר. מוהאהאהאהאהא טוב אז אם מישו רוצה לדעת עוד הוא מוזמן לחפש איפה לעזאזל כתבתי חחחח אני מצ'וגעת על הבוקר(עזבו אני הרגע התעוררתי) מוהאהאהאהאהאהא חחחחחחחחחחח

../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif

כמה שטויות אפשר להוציא מהפה
הוא מושלם
איך הוא יכול להיות מכוער
קיצר שתחשוב מה שבא לה
כולנו יודעות שקיאנו הוא מ-ו-ש-ל-ם

Brownie s

New member
התמונות שלך מהממות תשרשרי עוד!!!!

אין לי ממש הרבה תמונות תעשי טובה טוף? בואו נעודד את עצמנו עם תמונות יפות! מוהאהאהאהאהא חוצמזה היום היא תצטער על זה!!! מוהאהאהאהאהא

חחח תודה../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

אני מבטיחה לעלות עוד תמונות שלו פשוט עכשיו אני זזה
ברגע שאני יהיה בבית אני יעלה
מטורפת על הבנאדם הזה

יש לי שאלה בקשר לקיאנו../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif

תגידו קיאנו וזאת ששיחקה לצדו במטריקס היו חברים במציאות

Brownie s

New member
נראה לי שכן..!!!

היה איזה משו שהיה לו רומן עם קרי אם מוס.

למעלה