סעמק...

סעמק...

ביטלו לי שיעור ולא הודיעו.. יכולתי לישון עוד כמה שעות, יכולתי לא לקום בכלל עשות את השיעורים לשיעור אוך, לימודים זה מיאש...

דנטל

New member
מה זה משנה?

גם ככה כל האילתים עדיין חושבים שהמיקוד של כל העיר הוא 88000.

shaiush4

New member
למה זה טוב?

כל הרעיון הוא שלכל ישוב יהיה מיקוד, לא?... למרות שאני לא מבינה למה צריך את זה בכלל. למה זה טוב?

דנטל

New member
מה פתאם

מיקוד משתנה כל כמות מסוימת של בנינים. אילתים רגילים שהמיקוד שלהם הוא 88000 כי כשאילת היתה עיר קטנה באמת היה לה רק מיקוד אחד וזה לא היה כל כך מזמן, אבל בשנים האחרונות היא גדלה מהר. אני גרה רחוב ליד אמא שלי ורחוב ליד אחי. לכל אחד מאתנו יש מיקוד שונה, אבל לאמא שלי ולחצי השני שלי יש אותו מיקוד כי הם גרים כמה בנינים אחד ליד השניה. המיקוד אמור להאיץ את עבודת הדואר. היום זה אולי לא כזה קריטי, אבל פעם - כשדואר הצבי היה דואר הצב - זה יצר הבדל משמעותי במועד ההגעה. חוץ מזה, אני מניחה שזה במיוחד עוזר כשלא מבינים את הכתב בשם הרחוב ואפילו העיר.

כמה עוד.

היום העיפו אותי מהכיתה, יש לנו מורה חדשה פתאום והיא כזאת מכשפה, אני בחיים לא נשארת ללמוד איתה יותר. על השיעור הראשון היא מעיפה אותי. אוף, אני שונאת את זה כבר...

למה היא העיפה אותך?

אני תמיד מחכה שהמורה תעיף אותי מהכיתה וזה אף פעם לא קורה!! גם מהבית ספר אף פעם לא העיפו אותי וזה מעצבן כי נמרחתי 12 שנה בלימודים כי לא היה לי תירוץ טוב לעוף משם! מה את לומדת?

shaiush4

New member
אוי... להתחיל על רגל שמאל....

רק שתתכונני - אלא אם תצליחי איכשהו לשכנע את המורה שאת גאון, סביר להניח שהיא תמשיך להתנכל לך (רושם ראשוני וכאלה...) ככה שאיתה את צריכה להיות ילדה טובה במיוחד... ובאמת מה עשית שהיא העיפה אותך?

האמת שהיא כל כך עצבנה אותי שכבר

לא השתדלתי יותר מדיי לא להכעיס אותה שתעיף אותי אז אני וחברה שלי צחקנו ביננו בשיעור, עיצבן אותה גם שאני יחפה (הייתי עם סנדלים אבל הם לא היו עליי
) ובסוף קיבלתי הודעה וזה כנראה היה "הקש ששבר את גב הגמל"

למעלה