סעמק...

סעמק...

עכשיו קיבלתי את הטופס של הכשלון ומסתבר שהכלב השקרן הזה סתם רשם דברים! WTF? שימוש לא נכון בהילוכים???? פניות שמאלה???? WTF???????????????? אני לא מטומטם, ואני יודע טוב מאוד איך הפנייות שלי היו, והן היו מושלמות! הסתכלות??? זהירות?????? הוא מטומטם?? זה הדבר שאני הכי מקפיד עליו, אני מסתכל תמיד!!!!!!! הטסטר הזה יישלם על זה, התלמידה שהייתה איתי גם נכשלה אצלו, הוא סובב לה את ההגה והתחיל לצעוק עליה, הוא התנהג אליה באלימות, הוא ממש הסיט לה את ההגה באלימות, חשבתי שעוד ששנייה הוא ירביץ לה, המורה שלי אמר שהוא טסטר נורא עצבני... אני משכנע את הילדה להגיש נגדו תלונה למשרד הרישוי על אלימות ויחס משפיל, הטסטר גם צעק עלי, אני גם אגיש עליו תלונה, למרות שאני יודע שלא ייצא מזה כלום, לפחות הוא יישלם על מה שהוא עשה לי, אם אני נדפק אני אקח אותו איתי!!! וזה שבכלל ייזמנו אותו לבירור זה כבר לא נעים....

munge88

New member
אם הוא היה אלים אליה

באמת כדאי להגיש תלונה ואתה יכול להגיש ערעור.

B B A

New member
קודם כל תנשום

אתה נמצא בסיטואציה שבה אני הייתי בעבר ובמסגרתה אתה מתקשה לזכור אירועים כפי שהם קרו,ולכן אתה בטוח שאתה צודק והוא משקר. בקשר לצעקות אין לי מה לומר לך. כנראה באמת בוחן גס רוח.

NewUser4

New member
ככה.

קודם כל קללות שכאלה הן לא במקום. דבר שני, לצערך אינך סובייקטיבי, ובנוסף אינך בעל נסיון בבחינת תלמידים ובנהיגה כפי שהטסטר. בכל הקשור לצד המקצועי גרסתו עדיפה בבירור. קשה להאמין שאתה יודע להאריך את נהיגתך טוב יותר מבעל מקצוע מנוסה. בקשר להתנהגות. אם אכן הטסטר צעק והתנהג באלימות אין זו התנהגות ראויה. עליך להתלונן על הבוחן ולהסביר שאין מקום לצעקות שלו במבחן. יש לקוות שכך יעשו כל האחרים שקיבלו יחס כזה ובעקבות כך הבוחן יוזהר וינקטו כנגדו הליכים משמעתיים. לגבי הסטת ההגה אין דיון. כלומר, עלייך להתלונן על התנהגות הבוחן בכתב ולהסביר את דבריך בשפה יפה וראויה. לגבי הצד המקצועי (כולל ההכשלה והסטת ההגה) אין מקום לדיון.

אוקיי תודה...

הקללות באמת לא במקום, אני פשוט נסער, אבל זה מתסכל שבשני הטסטים הראשונים שלי בחיים יצא לי אותו בוחן ובשניהם נכשלתי. ומילא שהיה יוצא לי פעמיים רצוף בוחן נחמד, אבל לא, אני עם המזל שלי מקבל את הבוחן הכי קשה פעמיים ברצף
. עכשיו, במהלך הטסט הוא לא העיר לי כלום ובטח שלא העיר לי על הפניות שלי ועל ההילוכים, אם היו לי בעיות בדברים האלה הוא כן היה מעיר לי, כי לזאת שהייתה איתי הוא העיר על כל דבר קטן. המורה שלי סיפר לי פעם מקרה שהיה עם הטסטר הזה שאיזה תלמיד היה מעוצבן עליו, אז המורה של התלמיד הלך לטסטר ואמר לו "תראה מה עשית עכשיו הוא עצבני עליך", אז הטסטר עוד שנייה בא להרביץ לתלמיד ואמר לו "אני ייראה לו מזה, אני אזיין אותו, הוא לא מכיר את אח שלי!!". ובכלל הוא צעק על הנבחנת שאיתי כאילו היא בכוונה עשתה את הטעות, ממש ריחמתי עליה....

Marble Arch

New member
../images/Emo7.gif גם עלי צעקו בטסט..

אבל יש לי הרגשה שאתה סתם מחפש סיבות להתלונן עליהן בגלל התסכול.. אולי אני טועה, אבל שווה לחכות יום יומיים ואז להסתכל על הסיטואציה שוב.

לא, באמת שלא...

בטסט הראשון נכשלתי איתו והודיתי בזה שלא מגיע לי רישיון כי ממש עשיתי טעויות ונהגתי חרא. זה ממש מרגיז, כי גם המורה שלי אמר שאני נוהג טוב, וזה לא אחד שקל להוציא ממנו מחמאה, עד ליפני איזה 10 שיעורים הוא אמר שאני לא מוכן לטסט ושהנהיגה שלי לא ברמה מספיק גבוהה, עכשיו הוא אומר שאם היו לו עוד טסט הוא היה מגיש אותי אפילו עוד 10 דקות. תלמידה שלו עברה טסט ראשון למרות שאני נוהג יותר טוב ממנה, הייתי איתה בשיעור וגם המורה אמר שאני נוהג יותר טוב. זה מרגיז שיש אנשים עם מזל שלאחרים בהרבה יותר מגיע רשיון והם עוברים.

לא לעשות מהטסטרים צדיקים!!

תמיד יש את הטסטרים החולים בראש..צריך להזהר מהם..לא להתבייש להתלונן או לערער..גם לנבחנים יש זכויות.

למעלה