סעמק נוי בן שושן

סעמק נוי בן שושן

מזה אני נכנסת לחדר שלך זה כותב לי: "החדר בלוג טיוי נוי בן שושן למוזמנים בלבד" וזה לא נותן לי להכנס הלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה קרה מה נסגר פה בתפוז נוי תגידי להם

זהזה גמלללייי זה ככה

מה קרהה פה תפוז עושים סלקציה? שאני לא אסקלץ להם תצורה

מזושש

New member
אני יגיד לך מה זה

שאלתי את פוליס 11 והוא אמר לי שזה נגד אנשים שמציפים וזה לכמה דקות ועוד מעט הם ישחררו את זה....

גל כנסי בובה

גל חחחחחחחחחחחחחחח מאמי זה כי יש פה גולשים שממש כואב להםםםם אבל ממש מציק להם שם למטה שאני מקום ראשון כבר המון זמן אז מה הם עושים?! מציפים מקללים זורקים פוליסים.. ממש בוגר!! עקב ההתנהגות הזו ביקשתי מפוליס לסגור את החדר רק חחברים שלי!! וברגע שאת תפני אליי מאמי לפרטי אני יכניס אותך.. ולמי שכ"כ כואב לו אז לך שמה אבל מזה רחוק>>>>>>>>>>>>> ותנוח כי חבל לפתוח איתי במילחמה.. ממש חבל.. ומי שמדובר אליו הוא יודע.. אז זהו שאתה כבר לא "מלך " הבלוגים חמוד שלי! חחחחחחחח שבוע טוב לכולם מוואעעעעע

אמל'ה

התמונה הזאת על הפנים... נוי יש לך דווקא פוטנציאל חבל שכל הכפרות האלה מסביבך הראה לי את חבריך ואני אגיד לך מי אתה.. כניראה שגם את פרחה לא קטנה....שובבה!! ההיתי אומרת לך בידידות בלבד לגנוז את התמונה הזאת אני יגלה לך סוד: -ערסיות זה כבר לא באופנה- אבל ששששששש ואגב אני מכירה אותך וזה באמת מתוך כוונה טובה אז אומרים אצלכם הערסיות והפרחות כאחד לילה טוב כפרע שלי עניים שלי נשמה שלי

חיים של לינוי נוי את האחת

מאמי זה לא חדש שאנשים אוהבים להרוס ליפגוע והציק וליראות שטוב לך ואת מאושרת הרי מה זה פה אחד אוהב את השני כדי לידפוק את השלישי הכל צביעות גם עם מחייכים לך ליפעמים זה חיוך של כאילו.. שימי לב לפי הקמטים חחחחחחחחחחחחחחח כפרע עליך שימי זיןןןןן הרי מה לא יהיה טוב לא טוב תמיד ידברו ויהרסו .. נשמה את יודעת מה את מי את ואך את ולא משנה מה ואני אוהבת אותךךךךךךךךךךך כך.. יאלה go go למי שלא טוב לו ומי שטוב לו שישאר וכןןןןןןןןןןן את האחתתתתתתת ויחידה ימותו הקנאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהבתתתתתת טיפ
)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג-ד-ו-ל

פוקפורן כנסי יכלבע../images/Emo68.gif

בואנה תתחילי לבלום ומהר ינעל חרידרבוק זדינדיבוק סחךךךךךךך קודם כל אל תפני לנוי למה אני ילעס אותך כמו קשיו וערסים זה תמיד היה ותמיד ישאר ועכשיו תתנדפי מפה יכלבת פיקינז

לא ניראה לי

אבל מה לעשות שאתם מסכנות לא מתפתחות וחיות בפעם איכסה ערסיות זה מגעיל שחבל על הזמן אין בהם פלוסים בשיט הם תמיד שמנות שלובשות צמוד וחשוף לא יודעות להיתלבש חרמניות טורבו לא שאני אומרת שזה לא קיים אצל אחרים אבל אצל הערסיות והפרחות זה יותר הם חושבות שזה יפה.. וממי אל תנסי עכשיו "להפחיד אותי" כי את שוכחת שזה כאן הכל וירטואלי ולא משנה מה יקרה את לא תוכלי לעשות כלום חחחחחח [טיפשה] אגב ההיתי מציעה לך לשפר את האוצר מילים שלך דחוף ממי

../images/Emo4.gifפופקורן כנסי

תגידי מה הבעייה של אמא שלך אע?? נעל שדינדיבוק.. אלה הן החברות שלי אני גאה בהן ולא מתביישת בהן.. ערסיות לא ערסיות זה מה יש ומי לא נאה שיילך שמה אבל מה רחוק!! ואם לא לטעמך התמונה מאמי יש לי הצעה בשבילך.. פשוט אל תיכנסי לתגובה שלי ותחסכי מעצמך את "הצער" בצפייה בתמונתנו.. אודה לך מאוד אם לא תגיבי גם על זו.. לינוי אוהבת אותך חיימשלי.. סימה כפרעליך לא שווה עצבים על הבוקר תאמיני לי בובה שלי!! שיהיה לכולנו בוקר\צהריים טובים.. אוהבת תמיד.

שמנות ולא יודעות להתלבש?!../images/Emo4.gif

חמוד'לה תגידי את ראית אותי בכלל שאת אומרת שמנה ולא יודעת להתלבש??!? אני מציעה לקחת ממני טיפים בלבוש. חח חחחחחחח ועוד משהו הלוואי והיית נראית כמו שאני נראית אני נראית טוב מאוד ברוך השם לא חסר לי יופי ואני ממש לא שחצנית אני פשוט מודעת לאיך שאני ניראית ואני מתה על עצמי אז תנוחי חמודה.. ערסית אני לא חושבת שאני יכולה לקרוא לעצמי אבל אם זה מה שאיפיינת לי... אז נו טוב שיהיה.. בה ביי יום טוב חמודה..

צלילוש17

New member
תאכלס נוי

את שווה הייתי עושה אותך:p ומה את עונה לה בכלל? חח משעמם לך? מעבירה עלייך ועל הבנות ביקורת אבל חכי תראי אותה כל עוד לא רואים אותה היא מדברת על כולם פופקורן מותק נראה אותך ואז תדברי. וחוץ מזה לא נראה לי שיש לך זכות לדבר בכלל ולהעביר ביקרות..וכמו שנוי אמרה אם לא טוב לא אל תסתכלי ואל תגיבי!!!!!!

כמה חבל../images/Emo4.gif

ואני חשבתי שזה יעזור לך בסך הכל ניסית לעזור לך - באמת! ושמנות דיברתי ממי על חברות שלך זוועת הבריאה...=\ [חצאית מיני עם רגל של קרנף וחולצת בטן פתוחה בדיוק בבטן עם בטן של היפופוטם ומלא צלוליטיס ולא מספיק כל זה גם זה בא בלבן, מה יהיה הסוף!?] ולא ניראה לי כל כך שאת יודעות להיתלבש כי מיני קצרקצר כבר ממזן אווט היום הולכים עם חצאיות מעל הברך בטיפה.. ממי אם את רוצה אני יכולה לתת לך הרבה טיפים בסטילינג כי יש לי הרבה כי כבר אמרתי לך יש לך פוטנציאל וחבל שזה ככה יוצא שאת מתלבשת ככה ומתנהגת ככה-פשוט ביזבוז ועוד דבר לפי דעתי אני ניראת טוב מאוד וגם הרבה אומרים לי את זה ככה שאני ממש לא צריכה חיזוקים על היופי שלי תאמיני לי בלי להישתחצןאני ניראת טוב [
] וחבל שזה יוצא ככה בסך הכל טיפת ביקורת בונה זה הכל.. בכל מקרה-LOVE YOU BABY

כנסי יעמהההה

שמעי יחתיכת כחבה תבואי בניק שלך יעמה אחת חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק ניראית טוב נו שוף זאתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודה המיני לא יצא ולא ייצא לעולם אני לא צריכה ביקורת ממך אני ניראית סוף הדרךךךךךךך פשוט פצצה חמסה חמסה טפו טפוו בלי עין הרעעע שייצאו לך העיניים ועכשיו את לא באה לי טוב פרחונה אז בה בייייי

כחבה?! עמה!? פרחונה?!

רוצה לדבר על מילים חדשות בשפה העיברית?? גם בהבנת הניקרא את לא משהו אני מבינה... תיקראי שוב לא באה לריב איתך יערסית מזעזעת ואני ממש לא יתוכח איתך על איך שאני ניראת או לא אני יודעת מה אני שווה ואת האחרונה שאני ישאל אותה בנושא סטייל.. ובפעם המאה י ש ל ך פ ו ט נ צ י א ל חבל שהוא לא ממומש... כניראה שזה כבר מקרה אבוד...את בתוך הערסיות FOR EVER צר לי... פרחה

eXtreM1

New member
חעעעעעעעע../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הוצאתי גימלים חעעעעעעעע חעעעעעעעע חעעעעעעעע

למעלה