סעמק אני רעב .... שמישהי תכין לי לאכול בבקשה. קדוש? תשבץ מישהי למשימה במידה ואין היענות.
א אזרח111 New member 5/4/07 #1 סעמק אני רעב .... שמישהי תכין לי לאכול בבקשה. קדוש? תשבץ מישהי למשימה במידה ואין היענות.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 5/4/07 #2 המממ....בעיה הבהמות העצלניות פה (חוץ ממורן) לא יודעות להכין כלום,ובגלל מה שהלך פה בצהריים הן נהיו יותר עצלניות.
המממ....בעיה הבהמות העצלניות פה (חוץ ממורן) לא יודעות להכין כלום,ובגלל מה שהלך פה בצהריים הן נהיו יותר עצלניות.
ק ק ד ו ש New member 5/4/07 #3 אין כח אדם יש פה איזה 5 בנות בפורום וכולן ברגע זה מוצצות לחברי הפורום. דבר איתי עוד שעה.
ק ק ד ו ש New member 5/4/07 #5 שמע, לחברי הפורום אין את הבעיה שאולי אתה סובל ממנה, שפיכה מוקדמת. פה מדובר בקרישים.
ק ק ד ו ש New member 5/4/07 #7 יוו יצאתי דפ"ר אחושרמוטה. אני לא יודע אם טעיתי או שטעיתי בהקלדה כי ה-ק וה-כ קרובות. מפתיע.
א אזרח111 New member 5/4/07 #8 קיצר, משעמם לטרולית ... מה נסגר איתה? תפוס אותה בשערות ושים אותה במטבח.
ק ק ד ו ש New member 5/4/07 #11 עזוב היא תהיה נערת השעשועים שלנו ניתן לאיזה אישה טובה כמו מורן להכין לנו אוכל, זה תפקיד דיגום. יאללה טרולית, על 4.
עזוב היא תהיה נערת השעשועים שלנו ניתן לאיזה אישה טובה כמו מורן להכין לנו אוכל, זה תפקיד דיגום. יאללה טרולית, על 4.
א אזרח111 New member 5/4/07 #13 נערת שעשועים? יש לזה גוון מיני מדי תאמין לי שאף אחד מאיתנו לא היה רוצה להיות בחברת תומ"ת ... אבל בכל זאת אפשר להשתעשע איתה ... אפשר להטיל אותה לזירה עם עוד כל מיני כלבים ואז נהיים קרבות מגניבים (מניסיון)
נערת שעשועים? יש לזה גוון מיני מדי תאמין לי שאף אחד מאיתנו לא היה רוצה להיות בחברת תומ"ת ... אבל בכל זאת אפשר להשתעשע איתה ... אפשר להטיל אותה לזירה עם עוד כל מיני כלבים ואז נהיים קרבות מגניבים (מניסיון)
א אזרח111 New member 5/4/07 #15 ../images/Emo6.gif אבל היי ... תפסיקי לסנן בדיחות מהמטבח. תתרכזי. אני רעב.
א אזרח111 New member 5/4/07 #16 אייריש מוצצת לך? .... בתור הבנאדם שמנהל את ההקצאות, זה מה שסידרת לך? ... הייתי בטוח שתסדר לעצמך לפחות את .... המממ .... טוב, אין אף אחת שווה
אייריש מוצצת לך? .... בתור הבנאדם שמנהל את ההקצאות, זה מה שסידרת לך? ... הייתי בטוח שתסדר לעצמך לפחות את .... המממ .... טוב, אין אף אחת שווה
I IrIsH BaBe New member 5/4/07 #18 הולי שיט, אתם כאלה דוחים! לכו לזונה ותחסכו מאיתנו את חוויות הבר מצווה המיניות שלכם
ק ק ד ו ש New member 5/4/07 #20 לא לי. ז'אן פה לידי. לעצמי אני מקצה בכלל מישהי מהפורום המקביל, פורום דוגמנות.