סעמאק ערס!

ScHizOphReniT

New member
סעמאק ערס!

זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן!!! אתם זונות! כן כן אתם זונות! (למרות שאני עדיין חושבת שאתם אנשים איכותיים זה לא סותר!) לכם יש גרעין! ובגללכם לנו אין גרעינרים!! למה?! כי ללב שרון אין איפה להחזיק גרעין אז אוטומטית הגרעין בהדסים שייך להם (ומנשה פתחו גרעין משל עצמם) ולנו אין גרעינרים (מזכירה בשביל מקום אחד לא צריך לפתוח גרעין אין למה לא צריך פה יותר משני גרעינרים) אז אל תספרו לי שטויות שאין לכםגרעין כי המועצה החליטה לקנות כדורסלנים!!! הגרעין שלכם עכשיו בהדסים ולנו אין גרעינרים אני כועסת!!! P:< אאאאאאאאאאאאאאאאארררררררררררררררררגגגגגגגגגגגגגגג

ScHizOphReniT

New member
לנו היתה היום ישיבת מד"צים

ואמרו לנו שהגרעין בהדסיםשייך לכם משמע יש לכם גרעין כנראה לא עידכנו אתכם בנושא אבל יש לכם גרעין לנו אין....:(

ScHizOphReniT

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

חחחח תודה על האירוח חברה בזמין נטישתה של אופיהרר שהלכה לאנשים לא מוכרים :)) עזבי לא ממש איכפת לי מה היא חושבת זה בעיה שלה אם ככה היא חושבת וזהו

NiKi†a

New member
אה זאת שחר, לא ידעתי שהחלפת כינוי.

חחחח, מממ..לעין שריד אין גרעין בינתיים, לא יודעת מה עם כל השאר.

CAROUSEL

New member
עוד הפעם???

שוב את מנג'סת לי עם הבעיות האישיות והפרטיות שלך?! די! חלאס! נמאס! את צריכה להקים פורום "בכי" ולהיות המנהלת שם!

YaLdoNet 4 EveR

New member
בד"כ אני מעלימה עין.. ../images/Emo176.gif

כשאתה מזיין לכולם ת'שכל, אבל עכשיו הגיע הזמן לשתוק (עכשיו אתה שותק. שתקת? תודה.) ואם יורשה לי להגיב לך - זאת לא בעיה אישית שלה, זאת בעיה גדולה מאוד של כלללל השרון המזדיין (חוץ משל דרום שרון אבל הם חייבים גרעין כי הם ממש בתחתית הסולם.
) אז ככה פיפי - זה לא זיוני שכל בכלל. לגרעין שלנו יש הרבההה מקום להיות (היה להם וילה בתנובות, עכשיו הם בגאולים [או להפך]), אבל המועצה שלנו קמצנית לוכסן בעלת סדר עדיפויות מזדיין בתחת (אופס נפלט לי) - ואת הכסף (והרבה כסף) שהיה מיועד לגרעין לב שרון העדיפו להעביר לנבחרת הכדורסל שהיא דבר "ייצוגי" בדיעבד (שיסתמו ת'תחת שלהם ושייקלטו שאף אחד מהנבחרת המעפנההה הזאת בכלל לא לוקח חלק בתנועה אז אף אחד לא מרוויח בכלל). אממ.. כנראה עשינו (
שרון) חצי-חצי עם הדסים כדי "לחסוך" עלק ורק לאיזה 6 יישובים יהיה גרעין ואין לי מושגגג איך לעזאזל זה מתקשר למה שכתבת.
מוות למתמטיקה
תודה שלום.

פנטילון

New member
הפוך

קודם גאולים בוילה האיכותית ועכשיו בתנובות במקום המפחיד ביותר שיש...

YaLdoNet 4 EveR

New member
חצי איכותית.. ../images/Emo176.gif

המראה מטעה - החלונות שבורים, ואין מזגן!
עכשיו הם חיים כמו שצריך (לא בדיוק) בתנובות.. גנבו להם ת'כלב.

פנטילון

New member
זה עדיין גרעין

מה רצית? שישימו אותם במלון 5 כוכבים? גרעין זה גרעין לא בית נופש.

YaLdoNet 4 EveR

New member
ספר לי על זה.. ../images/Emo176.gif

אחותי היתה גרעינרית בחופא"ש והם גרו בחירבה אמיתית.. הייתי בשוק כשראיתי את הפנטהאוז (בלי שום מרכאות) בגאולים! בגלל זה צחקתי וכתבתי "חצי איכותית" וכמובן שחוש ההומור שלך עסוק בללמוד מתמטיקה כי - ת'הומו.

ScHizOphReniT

New member
אי אי אתה מכאיב אי אי

ולמה איכפת לי מה שאתה חושב?!?! אני לא מכירה אותך אז מה שאתה חושב ממש לא מפריע לי ולמה ניראה לך שדיברתי אליך?! ואם יש לך בעיה עם זה שעידכנתי כמה אנשים פה (קצת מעורב עם דעותיי האישיות וזה קורה P: ולדיי הרבה אנשים פה) ודבר שני סתום ת'פה!

CAROUSEL

New member
../images/Emo7.gif

כמה מתנגדים! אני מרגיש כמו פרס. תודה אוהב אותכם כל כך, במיוחד אותך פיפי

ScHizOphReniT

New member
ואו! זה לא נושא לצחקוק!!

יש לי שאלה איך אתה מבטא את זה כפיפי או כfifi???

למעלה