סעיף על G6PD פוסל משהו?

DuckFromHell

New member
סעיף על G6PD פוסל משהו?

אם יש לי סעיף על G6PD זה עשוי פוסל אותי ממשהו או שזה לא פוסל כלום?

DuckFromHell

New member
זה עשוי לפסול עוד משהו?

זה יכול לפסול מעוד משהו חוץ מזה (סיירות למשל)?

The Cat Woman

New member
יש לי ידיד שיש לו את זה../images/Emo15.gif

אין לי מושג מזה התופעה הזו, אבל הבחור עכשיו ביחידה מובחרת במודיעין... בסיס סגור ואטום הרמטית! אולי זה יפסול אותך מסיירת מטכ"ל או משו כזה, אין לי את המידע הדרוש כדי לענות. מצטערת.

flatfoot

New member
זה הדבר הזה...

שאם אתה אוכל פול אתה הופך לצב נינג'ה?

The Cat Woman

New member
בערך...../images/Emo15.gif

רק לא לצב נינג'ה הם יכולים למות מזה! זה מצב של רגישות לפול, חוסר יכולת של הגוף לפרק את זה או משהו כזה. מחלה של עירקים בד"כ... גם אני עירקית אבל אין לי את זה במשפחה למזלי!

DuckFromHell

New member
כן

וזו גם רגישות לכמה תרופות כמו יוד - שזה בטח מה שבעייתי עם זה מבחינת הצבא

FRAIFY

New member
אבל תסבירו לי משהו!!!

מה הפאקן קשר בין פול מזדיין לשייטת13?!?!? כאילו!?מה יש להם שם קורס לאכילת פול?

KT2

New member
יש לי הסבר

נגיד ואתה בשייטת 13 ואתה יוצא למשימה ואתה נופל בשבי במדינה ערבית עוינת מה נראה לך הם יתנו לך לאכול ספגטי!? לא הם יתנו לך פול כי זה בערך כל מה שהם יודעים לעשות ולכן צה"ל רוצה שאם כבר חייבים ליפול בשבי שלפחות הפול לא יהרוג אותם.

חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הטובים ביותר. אשכרה!!! לשים בטאג ליינס. למען יראו ויצחקו!

liorp1000

New member
החוסר באנזים G6PD

(גלוקוז-6,פוספאט דהיהידרוגנאז) אינו מתבטא רק ברגישות לפול. G6PD deficiency פגם גנטי שבו, עקב מחסור באנזים גלוקוז-6-פוספאט-דהידרוגנאז (G6PD), נפגם תיקון נזק לתאי דם אדומים במהלך מחלה זיהומית או אחרי אכילת מזונות מסוימים (פול) או נטילת תרופות מסוימות. · אין לאכול פול: במידה ואכלת או באת במגע עם פול יש לפנות לרופא. מומלץ להימנע מאחסון ואכילת פול בבית בו אחד מבני המשפחה חסר את האנזים G6PD. · אין לבוא במגע עם נפתלין (חומש נגד עש) · אין ליטול את התרופות הבאות: 1. Dapsone דפסון - אבולוסולפון- תרופה נדירה נגד זיהומים נדירים. 2. Methylene Blue מטילן בלו - תרופה הניתן בעירוי לוריד במצבים מיוחדים ונדירים. 3. Nitrofurantoin ניטרופורנטוין, מקרודנטין, יובאמין - תרופה אנטיביוטית לטיפול בדלקות בדרכי השתן 4. Sedural סדורל - תרופה להקלת הצריבה במתן שתן 5. Primaquine פרימקוין - תרופה נגד מלריה 6. Resprim רספרים, ספטרין סולפטרים - אנטיביוטיקה שכיחה לטיפול בדלקות אוזניים או שתן. ההוראה כאן היא לא מוחלטת. רצוי להעדיף בזיהומים רגילים טיפול חלופי. בחולים עם מחלות ממאירות או מצבי כשל חיסוני, בהם היא נדרשת כטיפול מונע לזיהום מיוחד בריאות השימוש בה מקובל על ידי חלק מהרופאים. מומלץ אז לבצע מעקב אחרי ספירות הדם לאחר יום ויומיים מתחילת הטיפול לוודא שאין פירוק של כדוריות הדם האדומות בכל טיפול רפואי (כולל טיפולי שיניים, מתן זריקה לשריר או כל טיפול תרופתי אחר) יש ליידע את הרופא המטפל על קיום חסר אנזים G6PD) חומרים כימיים האסורים בסביבת חולים עם חסר G6PD 1. TNT 2. Naphtalene ייתכן שהשילוב של רגישות לפול (ובכלל זה מאכלים הכוללים אותו), לתרופות ואף לחומרים כימיים שונים, אינה מאפשרת שירות בשייטת 13 של חיל הים. ניתן לקחת לדוגמא את "פרשת אנשי השייטת" אשר דובר עליה רבות לא מזמן, ובה נחשפו החיילים לחומרים כימיים בנחל הקישון. ייתכן ולוקחים בחשבון את הסיכונים הכרוכים בשירות בשייטת ושלא מעוניינים לפגוע בבריאותם של כאלה עם הבעיה הבריאותית המדוברת.

liorp1000

New member
למה ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

לא הבנתי

YanivM17

New member
למה להפחיד ..

דווקא מעניין אז לא נראה לי שהם יגיעו להנדסה... (חומרי נפץ) או רפואה עם כל האיסורים :)

Spidi man

New member
גם לי יש את זה ../images/Emo4.gif

זו אלרגיה לפולים
כרגע יש לי פרופיל 97 וסעיף על האלרגיה הזאת (לפולים). ממה שאני יודע מנסיוני האישי זה שזה פוסל אותך מיום סיירות. תוכל לקבל סטילים, צנחנים(דובדבן לא), גבעתי וכו', אבל לא סיירות.

F15 733

New member
אני רואה שיש פה הרבה עיראקים...

עיראקים כבוד!!! גם אני עיראקי...

למעלה