ססס עמק...

כRובי

New member
ססס עמק...

גם אתם מקבלים הודעה ב-eBay בעת הגשת BID על מוצר שאינו מוגדר על ידי המוכר כמיועד לאזור שלנו ("ישראל") ושלא ניתן בעצם לרשום/להגיש את ה-BID הזה? פעם ניתן היה להגיש הצעה גם על מורצ שהמוכר הגדיר כ"גרמניה בלבד" (למשל) ועכשיו נראה שזה כבר לא אפשרי - עוד מישהו נתקל בזה ?

45degrees

New member
כרובי - יש דרכים להתגבר על זה.

לצערי - אני לא יכול לחשוף אותן. בגדול - EBAY הוא אחד האתרים שהכי קל "לתחמן" ולבצע בהן תרמיות שונות ומשונות.

כRובי

New member
אז במה בדיוק עזרה לי התשובה

שלך ?

45degrees

New member
אני מעודד אותך לצאת וללמוד

טכניקות HACKING למתקדמים
רמז - ניתן להצליח בקלות באיזה אתר על פירות כתומים וקהילות ופורומים שונים

כRובי

New member
רק תסמן לי איפה השלב שבו

אני צריך להתחנן כדי שתספר לי. בעצם, אתה יודע מה? עזוב... אני אמתין לתשובות של גולשים בעלי רצון לעזור ולא רק להפגין ידע עם חזה מתוח.

Fengluzon

New member
בדר"כ זה מסתכם בשליחת דוא"ל...

למוכר ובקשה לאשר אותך, על מנת שתוכל לקחת חלק במכרז. כמובן שאם יש לך הרבה קרדיט חיובי, יהיו לך נקודות זכות להיכנס למכרז. כך לפחות אצלי זה עובד. מקווה שעזרתי.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif עשיתי זאת ואני מאמין שהוא

יסכים - השאלה היא, האם מדובר על משהו חדש? זו לא הפעם הראשונה שאני מגיש BID על מוצר שלא מיועד למכירה אל מחוץ לגבולות מדינת המוכר - זו כן פעם ראשונה שה-BID לא מתקבל ומופיעה הודעת אזהרה שכזו...

Fengluzon

New member
לא.התופעה לא קיימת אצל כולם.

חלק מהמוכרים, מנסים להגן על עצמם בדרכים שונות ומגוונות וזו אחת מהן.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif תודה - זה מה שרציתי לדעת

רואה 45? כמה קצר ופשוט, ככה טוב.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif עקב כל הסיבות הלא נכונות,

לא רק שאני לא יכול להסביר מה שהוזכר למעלה, אני גם לא יכול לנסות את זה עבור עצמי
רמז: על ידי שרותי סליקה במדינות מפוקפקות (יש עדיין כמה כאלה) של הגוש הסובייטי לשעבר, אפשר לעשות דברים מעניינים. העניין הוא כזה - מהרגע שהתחלת אתה כבר "בצד השני" - עיין ערך פרשיית הריגול התעשייתי מהבוקר!

כRובי

New member
אז בשביל מה השתתפת בדיון

מלכתחילה? יש כלל מאוד בסיסי בפורומים: אתה לא יודע/יכול לענות? אז אל.

למעלה