סססקר את מי ממשחק החיים ראיתם? אני יתחיל- ראיתי את זיו,כצנלסון,ארז ושירנוש תמשיכו אתם!
ט טלוש13 New member 30/7/03 #1 סססקר את מי ממשחק החיים ראיתם? אני יתחיל- ראיתי את זיו,כצנלסון,ארז ושירנוש תמשיכו אתם!
P Pam Lukowski New member 30/7/03 #6 אני ראיתי את... נירית קופל, יעל הדר (אם היא נחשבת),נטע הבר (היא גם משחקת שם... בסוף) ונראה לי שזהו... אולי פגשתי אותם לפני שהם נהיו מפורסמים... זה קרה לי עם אחרים.........
אני ראיתי את... נירית קופל, יעל הדר (אם היא נחשבת),נטע הבר (היא גם משחקת שם... בסוף) ונראה לי שזהו... אולי פגשתי אותם לפני שהם נהיו מפורסמים... זה קרה לי עם אחרים.........
D DAN1EL New member 30/7/03 #11 ../images/Emo19.gifבטח שיעל הדר נחשבת! צפרירה שלנו! חחח הלוואי יראו אותה בעוד פרקים
P Pam Lukowski New member 30/7/03 #25 רר..... נטע הבר זו... אירית מ"לגעת באושר" אבל היא תשתתף בכמה פרקים במשחק החיים!!!
D Dafi the Mighty New member 30/7/03 #7 אממ... ראיתי את נירית, גיא, לירון, ירון, איילת, חגית, דן, ניר, מיכל... ואת השניים שמשחקים בהצגה ולא עושים כלום- העומר הזה והאישה הזו...
אממ... ראיתי את נירית, גיא, לירון, ירון, איילת, חגית, דן, ניר, מיכל... ואת השניים שמשחקים בהצגה ולא עושים כלום- העומר הזה והאישה הזו...
M Maiush25 New member 30/7/03 #12 אני ראיתי את... גיא אריאלי-הצטלמתי איתו , אפרת בוימולד, יעל שרוני, מירים גביראלי(סוניהל'ה)הצטלמתי איתה , יהודה לוי(הוא נחשב ), נטע הבר(אם אתם אומרים שהיא נחשבת..חח)הצטלמתי איתה וזהו נראה לי
אני ראיתי את... גיא אריאלי-הצטלמתי איתו , אפרת בוימולד, יעל שרוני, מירים גביראלי(סוניהל'ה)הצטלמתי איתה , יהודה לוי(הוא נחשב ), נטע הבר(אם אתם אומרים שהיא נחשבת..חח)הצטלמתי איתה וזהו נראה לי
N NeTuSh2 New member 30/7/03 #19 שניקה!!! ../images/Emo13.gif את ראית את נירית קופל (במסעדה ההיא.. ליד בי"ס, זוכרת?) וראית את צפרירה (יעל הדר), ראינו אותה ביחד במסעדה בשנקין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שניקה!!! ../images/Emo13.gif את ראית את נירית קופל (במסעדה ההיא.. ליד בי"ס, זוכרת?) וראית את צפרירה (יעל הדר), ראינו אותה ביחד במסעדה בשנקין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S shanyz New member 30/7/03 #21 נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif בבית קפה ליד הבית שלי נירית קופל בדיוק נכנסה והתיישבה בשולחן שאנחנו עזבנו ויעל הדר ( ראינו גם!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נכון
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif בבית קפה ליד הבית שלי נירית קופל בדיוק נכנסה והתיישבה בשולחן שאנחנו עזבנו ויעל הדר ( ראינו גם!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נכון