סססססססססססקר.......

bariska

New member
המטבח הרוסי שולטטטט../images/Emo13.gif

מממ הכי אני אוהב מהאוכל הרוסי זה בורש..פעם שנאתי את זה אולי כי הכריחו אותי לאכול את זה.. ממ והכי אני לא אוהב haladats או מרק רגליים ככה הישראלים קוראים לזה

ymz

New member
ממממ../images/Emo3.gif

כמו שאמרתם סלט אוליביי שולט, רק שאני מכירנה אותו בגרסא צמחונית. אני גם אוהבת OKROSHKA למי שלא יודע זה סלט עם KVAS במקום רוטב. אני גם אוהבת HACHAPURI אבל זה מאכל גרוזיני. לפני שהפכתי להיות צמחונית אהבתי פלמני עם בשר, עוף ממולא ובורש.

ymz

New member
מכמה סיבות

הרעיון של להרוג יצור חי בשביל שיהי לי אוכל טעים לא נראה לי. יש הסבר ארוך מאוד ופשוט אין לי זמן כרגע אבל כשאחזור הבייתה אפרט יותר.

AcesHigh

New member
לא..

להרוג יצור חי כדי להמשיך את הקיום שלך ולהבטיח אורך חיים תקין. האריה בטח לא נכנס ללבטים מוסריים כאשר הוא נועץ את שיניו ביצור חי, זה אלמנטרי, לאכול כדי לחיות.

ymz

New member
ההבדל הקטן שאנחנו לא אוכלים אריות

וחיות טורפות אחרות. חיות שאנחנו אוכלים הן צמחוניות. חוץ מזה, מבשר אתה מפיק רק ברזל וB12. את אותם דברים יש לך בשפע בירקות. פעם היה לי חוסר בברזל (עוד בתקופה שאכלתי בשר) רופא אמר לי לאכול כבד ובשר אדום. נשמע טעים ואכלתי כמו שהרופא אמר. אחרי חודש לא היה שום שינוי. מה שכן פתר לי את הבעיה באופן סופי זה תפוח עץ ירוק. היום יש לי עודף של B12 ואנילא לוקחת תוספי מזון. לא חייבית לאכול בשר בשביל לנהל אורך חיים תקין כמו שאתה אומר. בטח שלא להתעלל בחיה (ראה כבד אווז שהוא מעדן אמיתי וסבל אמיתי לחיה) בשביל שבני אדם יוכלו להנות ממנה בצלחת שלהם. ואל תגידו ששחיטה כשרה לא כואבת, דווקא זו שיטה הכי ברברית שיכולה להיות.

THE ronch

New member
ואתה משווה אותנו לאריות?...

מבחינת אינטיליגנציה רגשית ומוסרית?! אני באמת לא מסכימה עם צמחונות, אבל ההשוואה הזו מיותרת ולא במקום.

vk3

New member
גררר אקרושקההה...

מרק קר עם מיונז, תפוח אדמה ואפשר עם בשר.

v o d k a

New member
../images/Emo3.gifאאאאמממממ.....

האמת היא האוכל הרוסי לא כזה טעים... יש הברקות אבל בתכל'ס הוא לא עומד במקום כל כך גבוה... אוכל מרוקאי למשל נורא טעים... רומני מגעיל... אני חולה על אליבייה, כמו שהרבה אמרו, ז'ארקוייה זה נחמד אם יודעים להכין... אבא שלי עושה פלוב בנזונה! אז זה טעים לאללה גם... אני אוהבת גם ורניצ'קי, סירניצ'קי, בלינצ'יקי וויניגרט- דוחה מאוד. פחות אוהבת קבאס זה טעים אבל רק לפעמים... מה עוד מה עוד מה עוד... אהההההמממ... יש גם גלופצי!!! זה הכי טעים בעולם! יאאאמי- ללקק את האצבעות...

למעלה