סנתה קלאוס
ח חלי@@ New member 19/1/02 #5 תמונה אחרונה להיום.... מקווה שאהבתם אע"פ שלא כתבתם.. אני רוצה תגובות........ בה ביי ממני חלי
C Cornamenta New member 19/1/02 #10 אהבתי את התמונות! כל הכבוד על ההשקעה.... את מקבלת בקשות מיוחדות מהקהל? יופי... אז ספיישל חורחה אנריקה אבז´ו יהיה ממש ממש ממש ממש ממש ממש נחמד מצידך *בקול מתחנן* פלייייזזז?... המכורה לבטי
אהבתי את התמונות! כל הכבוד על ההשקעה.... את מקבלת בקשות מיוחדות מהקהל? יופי... אז ספיישל חורחה אנריקה אבז´ו יהיה ממש ממש ממש ממש ממש ממש נחמד מצידך *בקול מתחנן* פלייייזזז?... המכורה לבטי
B Black Cat15 New member 19/1/02 #11 Cornamenta יקרה ../images/Emo13.gif אני מוכנה לשלוח לך כמה תמונות שתרצי של חורחה א. אבז´ו - יש לי המון!! צרי איתי קשר בפורום או במסרים...
Cornamenta יקרה ../images/Emo13.gif אני מוכנה לשלוח לך כמה תמונות שתרצי של חורחה א. אבז´ו - יש לי המון!! צרי איתי קשר בפורום או במסרים...
B Black Cat15 New member 19/1/02 #8 חלי התמונות מקסימות ../images/Emo41.gif תודה רבה!! ו... האדם שלידה הוא פרננדו גאיטן (התסריטאי של בטי)
חלי התמונות מקסימות ../images/Emo41.gif תודה רבה!! ו... האדם שלידה הוא פרננדו גאיטן (התסריטאי של בטי)