סנפלינג

סנפלינג

מישהו עבר פה קורס סנפלינג??? אני כבר עשיתי סנפלינגים בחיים שלי אבל אף פעם לא לבד קשרתי וידעתי הכל ההי בהדרכה אבל כן עשיתי לבד ולא שלשלו אותי למטה כמו תפוח אדמה רקוב.. ככה שאין לי פחד אבל אין יל ידע מה אתם אומרים?

sela v

New member
סנפלינג לבד?

תמיד צריך לעשות את זה עם בן/בת זוג. אני עשיתי קורס של טיפוס על קירות בלונדון.

חי בר

New member
אני חושב שהכוונה שלו היתה

"לבד == בלי מדריך". זה לא בהכרח אומר שהוא עשה גלישת-סולו, למרות שזה אפשרי בהחלט
ולשאלה המקורית: כן, אם אתה מתכוון לגלוש הרבה, לרכוש ולתחזק ציוד משלך אז כדאי ללמוד לעשות את זה כמו שצריך. אחרת, תרגיש מעט מטופש במהלך 2-3 שניות האחרונות שנותרו (זאת לא הנפילה שהורגת, אלא העצירה הפתאומית בסוף
) לפני שתכנס לרשימת המועמדים לפרס דרווין היוקרתי...

kogawa

New member
"זאת לא הנפילה שהורגת,

אלא העצירה הפתאומית בסוף "... אהבתי, וגם נזכרתי בחבר מתקופת הצבא, גדי מקבוץ מצר, שיצא עם חבר נוסף ליום הסנפלינג הראשון (והאחרון) בחייו. שני מטר מקצה מצוק הארבל עצר לסדר שנית את החבל על הטבעת, ועוד חמישים מטר של ידים שרופות מנסיון הבלימה עד הסלע שחיכה למטה. מרגיש מספיק בטוח? צא עם מנוסה ממך, וזכור שאת ביטוח החיים שלך לא תראה בחיים.

natyh

New member
העצירה הפתאומית בסוף .

אהבתי , חוזה איפה יש פה תהוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עברה שניה ועוד שניה עד ששמע חוזה את הדפיקהההה אה אה הא . ההודעה הזו מוקדשת לזיכרו של בני ברטוב שנפל לתהום מאמת המיים בדרך למערת הקרח בבוליביה . נתי

natyh

New member
הזונגו למרגלות הווינה פוטוסי

ווינה בקצואה משמעו צעיר : ההר פוטוסי הצעיר להבדיל ממצו שפירוש בקצואה זקן . כמה מלים על הזונגו כאן

sela v

New member
אכן

הודעה שהיא פרסומית במיוחד שהיא כוללת מספר טלפון נמחקה.

חי בר

New member
עדיף לא לפרסם טלפונים בפורומים

לא פעם הם מנוצלים ע"י כל מיני אנשי מכירות, או השד יודע מי/מה. עדיף להעיר טלפונים רק במסרים פרטיים ולא בתפוצה כללית.

למעלה