סנסה קליפ

nir w

New member
סנסה קליפ

רכשתי אחד חדש כזה אני די מרוצה חוץ מהעובדה שהוא לא תומך בתיקיות. והשיטה שלו למיון השירים לפי TAG (אמנים, אלבומים וכיו"ב) היא מסורבלת, מערבבת לי את כל השירים שרציתי לשמוע וזה משגע אותי גם אם יש לי קובץ מכווץ (ZIP RAR) אי אפשר לגרור אותו אל המכשיר ואז הוא נפתח אלא צריך קודם לגרור אותו לשולחן עבודה לפתוח אותו ורק אז אפשר לגרור למכשיר- שוב מסורבל חוץ מזה הוא אחלה רציתי לשאול :כשהוא מחובר למחשב הוא מראה ציור שהוא מחובר וכותב "מחובר" אבל כל כמה שניות הציור "נכבה". זה מראה על נפילת מתח כל כמה שניות או שזה רק עניין של הציור וזה אמור להיות ככה?

יאיר B

New member
אתה מתכוון למסך של הנגן עצמו?

אם כן - המסך כבה אחרי כמה שניות שלא נוגעים בנגן במטרה לחסוך בחשמל (המסך הוא צרכן חשמל גדול מאוד). לגבי תגיות - זה הסטנדרט כיום. כל הנגנים (למעט איאודיו ונגני מדבקה) עובדים בשיטת התגיות (כולל האיפוד המהולל). אם התגיות אצלך מסודרות - זה די נוח (ויש דרכים לעשות מניפולציות על הנגן ע"י שינוי התגיות במספר גדול של שירים ודרכם ליצור מעין תיקיות). הנגן לא תומך בקבצי ZIP ודומים. אם אתה רוצה להשתמש בו כ-DOK ולהכניס לתוכו קבצי ZIP, תעביר את מצב ה-USB (דרך התפריט הראשי, SETTINGS) למצב UMS. בתקווה שזה יעזור.

nir w

New member
תודה

אם מסך הנגן צורך הרבה חשמל למה הוא שוב מופיע ונכבה כל כמה שניות? רוב הזמן הוא כן דלוק.. לא חבל?.. הרי זה להטעין. ולגבי תיקיות: למה כל הנגנים לא תומכים בתיקיות? הרי זה הכי נוח, כמו הרד דיסק

or121210

New member
בעניין התיקיות גם אני לא מבין

גם אני חושב שזה הכי נוח, למרות שזה נחמד שיש סידור לפי TAG, אבל לא במקום (כמו ב-D2 שלי
) יאיר אומר שזה בגלל שכולם חוץ מ-COWON ומדבקות (ד"א, גם ARCHOS תומכים בתיקיות. לפחות ה-605. בדקתי בביגבוקס) רוצים להיות כמו אייפוד, יאיר אומר שפעם האריזה של אייריבר (אני מתכוון לתוכן האריזה) הייתה גדולה ומושקעת, ובגלל שלאייפוד הייתה אריזה קטנה, אז אייריבר שינו אותה. פעם (שזה אומר לפני 3 שנים) רוב הנגנים תמכו בתיקיות ולא בתגיות

מנגר 4

New member
סליחה על ההתפרצות, אבל שאלה לידע כללי ../images/Emo3.gif

ב I7 יש אופציה לעבוד לפי תגיות? (מעניין אותי לדעת... למרות שאני מעדיף לעבוד לפי התיקיות
) בחיפוש זריז לא מצאתי אופציה כזו

מושו 21

New member
אאל"ט כן.

כשאתה נמצא במצב בחירת שיר, ומדפדף בין התיקיות, תלך אחורה כמה שאפשר בבחירה (זאת אומרת לעלות רמות למעלה עד לרמה הראשונה) שם אמורה להיות בחירה למצב של השמעה עפ"י אומן, אלבום וכו'

מנגר 4

New member
לא מצאתי משהו שדומה לזה

אתה מתכוון ללחוץ על הנק' האדומה? כי בסופו של דבר (אחרי כמה לחיצות) זה מחזיר אותי לשיר שמתנגן עכשיו... גם אם אני לוחץ כמה פעמים על MENU אני חוזר בסופו של דבר לשיר שמתנגן עכשיו...

מושו 21

New member
..............

בכל מקום שחיפשתי ראיתי שאפשרי לבצע סידור עפ"י תגיות גם בi7 (לא בקבצי OGG). אני מתאר לעצמי שזה כמו שב-D2. בI7 זה אמור להיות באמצעות כפתור הREC לעליה ברמות בתיקיות לרמה אחת מעל התיקייה הראשית (תיקיית הROOT). אם לא שם ובכל מקרה עליה ברמה אחת מעל התיקייה הראשית מקפיץ חזרה לשיר שמתנגן - אז אני לא יודע איפה האופציה הזאת - פשוט צריך לשבת על הנגן ולנסות למצוא .. מקווה שמשתמשים לא סתם אומרים שיש את האופציה ואין - כי אז יהיה די מייאש למצוא אופציה שלא קיימת

or121210

New member
ב-U3 וב-F2 אין אופציה כזו

אז סביר להניח שב-I7 אין. למרות ב-D2 יש

לפי מה שאני יודעת- לא, אפשר רק לגרום לנגן

להציג את השירים כמו שהם במחשב[כלומר, השם שלהם] או לפי התגיות. אני משתמשת בתגיות בגלל שיש בשירים שלי מיספור[01 02 וכו'...] וזה לא נוח לי. בכל אופן- זה עדיין יציג את השירים בתוך התיקיות שלך. אם תבטל את התקיות זה יכול להיות כמו תגיות, נראה לי. Settings - General - File Browse

מנגר 4

New member
וואלה צדקת! ../images/Emo13.gif

אם משנים את ההגדרות כמו שאמרת: Settings - General - File Browse ל Music במקום FILE זה ממיין את השירים לפי התגיות! תודה לך

מנגר 4

New member
כן. אפשר ב I7 לעבוד לפי תגיות ../images/Emo13.gif

למרות שאני לא ממש מבין למה לעשות את זה

לI7 כתבתי איך לעשות את זה כמה הודעות מעל

לפי גוגל גם בF2 אפשר:settings-display-title לגבי U3 אני לא סגורה על זה.

עכשיו רק שמתי לב שיש פה סתירה קשה.

הלא בכותרת מתכוון לזה שזה לא ממש תגיות כי זה נשאר בתקיות שהוכנסו.

מנגר 4

New member
אבל זה לא נשאר בתיקיות המקוריות!

זה הופך להיות תגיות לכל דבר ועניין... הוא מפסיק להתייחס לתיקיות! (צריך לכבות את הנגן ולהפעיל מחדש כדי שזה יכנס לתוקף)

צודק, טעות שלי. משום מה מקודם[אחרי כיבוי והפע

-לה] זה לא השתנה, זאת אומרת התיקיות נשארו.

מנגר 4

New member
מוזר ביותר...

ודרך אגב, גם במצב התגיות מופיע שם (מתחת ל ARTIST, ALBUM וכל השאר) מצב Folder שאם לוחצים עליו זה מעביר לרשימת התיקיות הרגילה (כמו לפני מצב התגיות). בכל מקרה, אני החזרתי למצב הרגיל בלי קשר. תגיות זה לא כיף
... ובדיוק בשביל להמנע מהתגיות קניתי את ה I7 ... (טוב נו, גם בגלל איכות הסאונד, הבטריה האדירה, הקטע שלא צריך שום תוכנה בשביל להעלות שירים וכו...
)

למעלה