סנסה קליפ - שאלות

katdavid

New member
סנסה קליפ - שאלות

1. עוד לא לגמרי הבנתי האם יש דרך לראות במכשיר עברית שלא במילים הפוכות כמו שמופיע לי? 2. מה ההבדל בין מצבי ה-USB הניתנים לבחירה במכשיר: Austo Detect,MTP,msc? 3. מה החשיבות שבעדכונים שהורדתי למכשיר דרך אתר סאנדיסק? מה זה נותן וכל כמה זמן צריך לעדכן המכשיר? 4. הכבל USB של הנגן מאוד מאוד קצר. כאשר מחברים איתו את הנגן למכשיר איפה אני אמור להניח את הנגן? הכבל כל כך קצר שהנגן לא מגיע לשום מקום ויכול רק להישאר תלוי באוויר עם הכבל.

יאיר B

New member
סנסא קליפ

1. בגרסת קושחה הקודמת - היה אפשר לראות עברית ישרה + תפריטים בעברית. בגרסא החדשה שיצאה שבוע שעבר, אני לא הצלחתי לגרום לה להראות עברית ישרה. אולי מישהו אחר הצליח? 2. מצבי USB - MTP - זה אומר העברת שירים דרך תוכנה. MSC - העברת שירים דרך סייר חלונות. Austo Detect - הוא אמור לזהות לבד (אין לי מושג מה, אולי אם יש תוכנה מתאימה שעובדת ברקע?). אני משתמש רק דרך MSC (לא אוהב עבודה עם תוכנות). שים לב! אם אתה מתחיל עם שיטה אחת - אתה דובק בה עד סוף חיי הנגן. ערבוב של שיטות עלול לגרום לצרות עם הקיבולת! 3. עדכונים למכשיר: החברה מוציאה לפעמים עדכונים למכשירים שלה. עדכון הוא רשות בלבד (לא חובה לעדכן, המכשיר יעבוד גם בלי עדכון). עדכונים מוסיפים אפשרויות נוספות לנגן (שפות. פורמטים למשל) ו/או תיקון של באגים ובעיות שיש (זה בערך כמו עדכונים של מערכת הפעלה במחשב). 4. כבל USB - אכן קצר מאוד. אם זה מפריע לך, אתה יכול לקנות כבל מסוג USB רגיל למיני-USB - זה לא עולה הרבה. אני שם את הנגן על השולחן לידי.

למעלה