סנסה פיוז

ברבור22

New member
סנסה פיוז

האם עידכון הקושחה לעברית פוגמת באיכות השמיעה? יש לי מאז העידכון כמה שירים שנשמעים עם קפיצות קלות... זה בגלל העדכון? ומה שייך לעשות בנוגע לזה? והאם יש אפשרות לטיימר במכשיר הזה או שאין אפשרות כזו? תודה רבה לכם. יום מקסים!

יאיר B

New member
בעיקרון הוא לא צריך לפגוע בכלום.

אתה הראשון שאני שומע על בעיה כזאת, אז כנראה שזה לא בגלל העדכון. תמיר את השירים מחדש. טיימר - אין לי מושג. לא יודע אם יש נגן שמכיל ספירה אחורה.

ברבור22

New member
אוקי אני אבדוק ולגבי טיימר...

יש את זה בהמון נגנים אולי אפי רובם מצב שינה זה נקרא... יש את זה לסנסה בדגם M250 ולדעתי גם בעוד דגמים שלהם באייפוד גם אני חושב שיש כזו אפשרות. ואני אמיר מחדש את הקבצים אגב יכול להיות שכיון שהעברתי את זה מהמחשב ישר לנגן בלי סינכרון עם תוכנה כמו WMP ודומיה זה הגורם לבעיה או שזה לא צריך להוות בעיה?

נצלש- התחדשתי בפיוז ובK414P.

הוא כרגע בטעינה ואני רוצה לנסות אותו עוד קצת ואז אני אכתוב את הביקורת שלי עליו. בנתיים הוא נראה ממש נחמד. יש עליו עברית שבעייני זה חיסרון ואם אפשר שהמערכת תהייה באנגלית והשירים הישראליים יוצגו בעברית אני אעשה זאת. אה וכן בקשר לI7 שלי - החליפו אותו!

or121210

New member
עברית זה החיסרון?!

למה צריך ממשק באנגלית שאפשר בשפת האם שלנו

אני רגילה לאנגלית...

גם הפלאפונים וגם הנגנים שלי תמיד באנגלית. אבל בנתיים, עד שאני אלמד אותו, אני אשאיר את זה ככה.

ברבור22

New member
תתחדשי!

זה מכשיר מעולה לדעתי! אם כי קצת הגזימו עם שעות הנגינה שלו אני לא בטוח שהוא מצליח להשמיע רצוף 22 שעות אבל גם כך הזמן בין הטעינות שלו מספיק בהחלט אני מטעין אותו במשך 3 שעות לשבוע בערך ואי החלוקה שלו לפי תיקיות זה דבר שמתרגלים אליו בסוף... חוסר הטיימר הפריע לי קצת אבל השאר מחפה על זה הוא ברור נוח וקל ממשק מאוד יעיל מבחינת תפריטים וגם לא צריך תוכנה יעודית כמו האייפוד למשל כך שהרבה יותר קל להטעין בו שירים... ואיכות שמיעה טובה מאוד לדעתי.

תודה.../images/Emo13.gif

אני מקווה שהוא מגיע ל20 שעות כי וואל... כשאתה רגיל ל60 שעות נגינה זה קשה להטעין אותו אחרי פחות מ20. בנתיים אני לגמריי מתרשמת ממנו לטובה ולא מצטערת עליו. עניין התגיות לא מפריע לי כי הכל אצלי מסודר.

trakl95

New member
תתחדשי... ../images/Emo13.gif ואם כבר מדובר על

ה-K414 הזה,במידה ומדובר באוזניות ההן,שבאו במקום ה-K26P,אז אני חייב לציין שכמה שהייתי מרוצה מה-26, ה-414 אמנם טובות מאוד,ללא ספק,אבל.... למשל,הבסים ב-26 היו פשוט מדהימים, כשהיו בסים ממש נמוכים,האוזניות לא מרחו את זה ולא כלום,להיפך,זה היה כ"כ מוצלח,שממש הרגשתי את האוזניות ככה ,פיזית,קצת נעות לי על האוזן,או רוטטות,יותר נכון,בעוד שב-414,אין כלל את הדבר הזה,ולהיפך,כשיש בסים ממש נמוכים האוזניות קצת מורחות אותם.... אגב, האם אוזניות,למשל, ה-414 האלה, צריכות לפעמים גם BURN IN, גם אם לא משתמשים בהן במשך כמה ימים? כי קרה לי כבר,למשל היום,שלקחתי להאזנה את הנגן,אחרי שלא השתמשתי בו מאז יום רביעי,ובהתחלה,וכאמור ,לא בפעם הראשונה, זה נשמע די מחורבן והשתפר בהמשך. זה עלול להיות משהו מקובל,או שעלול להיות משהו לא תקין באוזניות? ב-26,כשהיה לי אותם,אף פעם לא היו דברים כאלה...

למעלה