סנכרון WM5 ויומן גוגל

noamsm

New member
סנכרון WM5 ויומן גוגל

האם יש מישהו שעושה את זה? בכוונה בלי התערבות של פיסי, עם תמיכה של כמה לוחות שנה וחינם... תודה

AYELET1

New member
אני סנכרנתי עם נענע - שרת EXCHANGE

למיטב זכרוני גם גוגל מספק שרותי שרת אקסצ'יינג'

noamsm

New member
מז"א אקסצ'יינג'?

אני מכיר את השירות אבל זה לא קשור למייל? אני רוצה לסנכרן את היומן... אם זה כן ליומן תוכלי לפרט קצת יותר?

noamsm

New member
כל יום לומדים משהו חדש:)

חיפשתי בגוגל על השרת אקסצ'יינג' שלהם ולא מצאתי משהו כזה... את זוכרת איפה קראת על זה? אני משתמש גם באתר icalx.com אבל לא הצלחתי להשתמש בזה למשהו מועיל מלבד להעלות את היומן מהמקינטוש לגוגל... ( אם זה משנה... )

AYELET1

New member
קראתי את מה שכתב המרסט

שסינכרן בפוש עם גוגל הבעיה היא, שגוגל תומך פחות טוב בעברית מאשר בנענע ICALX - גם לא בטוחה לגבי תמיכה טובה בעברית מה אתה אומר (מהתרשמות אישית)?

noamsm

New member
icalx תומך בעברית טוב מאוד

לא הייתה לי בעיה אחת איתו ובהעברת מידע בעברית. לגבי גוגל, לא הצלחתי לעשות משהו עם השרת שלהם והיומן... אני על סף יאוש- אני משתמש במקינטוש ועם פוקט ופשוט לא מצליח לסנכרן:(

האם דיברת עלי?

לא ניסיתי את השרות של גוגל מעולם, אך למיטב זכרוני ישנה תוכנה המיועדת לנושא זה. אני סנכרנתי עם Mail2Web ונענע. לא זוכר מה הסיבות העיקריות (נראה לי שזה היה תמיכה בעברית) שגרמו לי לעבור לנענע. בכל מקרה, אני ממליץ על השרת של נענע.

נסה כאן.

קישור 1. לפי מה שראיתי מה שהצעתי אינו חינמי אך אני מציע לבצע חיפוש מעמיק יותר בגוגל על המונח Google Calander Pocket PC Sync" ולראות מה יעלה דבר. מקווה שיש כלי חינמי וטוב.

boomstik22

New member
ניתקלתי בתוכנה כזו

אני לא זוכר איך קוראים לה ואם היא זקוקה למחשב הביתי או לא...... אני רק זוכר שהיא באתר הזה. בהצלחה

notmail

New member
goosync

החינם מסנכרן רק כמה ימים, בתשלום כמה חודשים. עובד טוב, עם עברית. מדי פעם מפספס קצת. אפשר ישר ב-WiFi בלי חיבור ישיר למחשב. מקווה שזה עוזר.

למעלה