סנכרון HTC Wildfire

79 Ori

New member
נשמעת אפשרות טובה

רק שעוד לא הגעתי לזה כנראה. האם תוכל לקצר לי את הדרך ולהסביר כיצד מגדירים את האפשרות הזו?

שלוקמן

New member
../images/Emo221.gif

לחיצה על הכפתור הmenu>>> settings<<<accounts &sync<<<< google שים וי באפשרות sync contacts זהו כנס לgmail אנשי קשר זהו בעיקרון זה שם.... אם זה לא מופיה כנס לאנשים <<< על הכפתור המניו <<< יבוא/ ייצוא <<< לייבא מכרטיס סים<< שלח על אנשי קשר ג'מייל... מקווה שעזרתי..

79 Ori

New member
ואם כבר ייבאתי את האנשים מהסים

ולא בחרתי את האפשרות של "אנשי קשר ג'ימייל"? בכל מקרה, אנשי הקשר של הטלפון לא מופיעים בחשבון הג'ימייל

79 Ori

New member
שאלה נוספת בעניין חיפוש אנשי קשר.

במסך הבית, כשאני לוחץ על "טלפון" אני מקבל מקלדת של טלפון (מספרים ואותיות כמו בכל טלפון) אך האותיות הן באנגלית ומה לעשות - אנשי הקשר שמורים בעברית. איך אפשר לעשות שהאותיות במקלדת זו יהיו בעברית?

שלוקמן

New member
להוריד מקלדת בעברית

כנס למרקט תבחר מקלדת מהמגוון הנ"ל תוריד למכשיר, איך משתמשים במקלדת כאשר אתה רוצה להחליף מאנגלית לעברית עליך ללחוץ לחיצה ארוכה על המסך (בחלק המיועד לטקסט) ואז תבחר באפשרות input method תבחר את המקלדת הרצויה. AnySoftKeyboard smart keyboard pro perfect keyboard swype

79 Ori

New member
שכחתי לציין שלטלפון יש תמיכה בעברית.

הוא נקנה בארץ, יש עליו 2.2 עם תמיכה בעברית. יש מקלדת בעברית בגלישה באינטרנט ובכתיבת SMSים ובכל מקום אחר. רק במקרה שציינתי אין.

79 Ori

New member
הורדתי. אכן האותיות שם בעברית

אבל עדיין לא ברור כיצד לשלוף בצורה מהירה שמות מספר הכתובות. הדרך הכי קצרה היא ללחוץ על "חיפוש" ואז עולה המקלדת הרגילה של המכשיר (ששם יש עברית מלכתחילה) ואני מחפש שם בעזרתה כך שאין שום ערך לאותיות שבחייגן

79 Ori

New member
העניין הוא שכשאני מקיש - נכתבת הסיפרה

ולא האות התואמת וכך הוא מחפש צירוף של הספרות שהקשתי ולא שם של איש קשר. מצטער על החפירה אבל אני קצת חדש בעניין...

שלוקמן

New member
חוץ מהסיפרה

תוכל לראות שמופיעה שמות למעלה מעל הספרות ... (במידה ואתה משתמש בDialer One

79 Ori

New member
איך מסירים אפליקציות מהמכשיר?

או איך בכלל מוחקים משהו שם? לדוגמא - שיר שיש על המכשיר (על הכרטיס) ואני רוצה למחוק אותו (בלי לשלוף את הכרטיס ולחבר אותו למחשב)

metrocard

New member
הסרת אפליקציות

בהגדרות , אפליקציות , נהל אפליקציות ואז יש לבחור את האפליקציה אותה מעוניינים להסיר וללחוץ UNINSTALL אופציה אחרת היא להכנס למרקט , לבחור ב MY DOWNLOADS ואז לבחור את האפליקציה שרוצים ולמחוק. לגבי שירים או קבצים אחרים , בעזרת הכבל מחברים את המכשיר למחשב , מגדירים את המכשיר ככרטיס SD (אמור לפתוח תיבת דו שיח בעת החיבור לכבל ל מחשב) ואז זה מחיקה או העתקה כמו כל דיסק און קי.

למעלה