סנכרון עם outlook

eranglr

New member
סנכרון עם outlook ../images/Emo4.gif

שלום יש לי מכשיר 5455 ואני לא מצליח לסנכרן את הפגישות שלי. אני לחצתי בactive-על סימן ה-V ליד callender וכל השאר.. אבל הפגישות שאני כותב במכשיר או לחילופין במחשב לא מופיעות לי ! מה לעשות ? למי לפנות ?...

eranglr

New member
ועוד משהו../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

משום מה, פעם בכמה שעות, למרות שהסוללה במצב טוב, השעון מתבלבל לי פתאום ומראה לי שעה אחרת ! וכך כל הפגישות שאני קובע - אני לא מקבל התראות.. וכד' ! תעזרו לי !! בבקשה

AYELET1

New member
לגבי השעון לפחות...

האם יכול ליהיות שההגדרות ה-GMT שלך ב-PPC ובאאוטלוק שונות? האם זה יכול להשפיע? קח בחשבון שהמכשיר מסתנכרן מול השעון במחשב בד"כ

AYELET1

New member
נסה באקטיב סינק (לגבי היומן):

TOOLS OPTIONS הקלק פעמיים על ה-CALENDAR ואז סמן:"SYNCHRONIZE ALL APPOINTMENTS" לחץ על כל ה-OK BUTTONS הדרושים ונסה לסנכרן

eranglr

New member
תודה../images/Emo140.gif ועוד שאלה

לגבי השעון - צדקת !! תודה לגבי השאלה השנייה - ובכן, עדיין ההודעות שלי לא מסתנכרנות, ועוד שאלה - יש אפשרות לחבר את המכשיר לרשת gprs (מכיוון שיש לו כרטיס סים פנימי) - כלומר, לרכוש מתאם gprs ? --> השאלה הראשונה יותר חשובה כמובן...

AYELET1

New member
לגבי השעון - אנקדוטה

ה-GMT במחשב בעבודה שינה עצמו לזה של אנגליה (אלוהיםם יודע למה...), מה שאומר שכל הפגישות והאירועים למינהם זזו שעתיים אחורה. בקיצור, ביום חמישי האחרון מצאתי עצמי בחדר ישיבות, מחכה לעישיבה האמורה להתחיל , אבל בודדה לחלוטין (קר שם ורטוב...) הלכתי לברר והתבררה לי הפאדיחה - הישיבה שעתיים מאוחר יותר... (טוב, זו כנרא ה היתה פאדיחה גדולה יותר אם זה היה להפך- שעתיים לפני כן)

eranglr

New member
../images/Emo9.gif אני חייב להשתחרר !!

מהפאלם שלי !! הוא רודף אותי !! יש לי וי.איקס שהיד יד ימיני כבר המון זמן, ועכשיו כשיש לי את ה-5455 אני חייב איכשהוא להשתחרר !! ואני לא מצליח... :)

AYELET1

New member
אם כוונתך שאני זו "הפאלם הרודף"

אז מצטערת... ומה לעשות, מדברים טובים (פאלם) קשה להשתחרר

eranglr

New member
אני חייב לציין ש...

מכשיר ה-5455 פשוט מדהים !! בעיקר אחרי שקניתי אותו ב2300 ש"ח כולל רשיון עברית של eyron...:)

mikeoreli

New member
לגבי GPRS

התושבת לכרטיס הSIM לא פעילה ולכן תוכל להשתמש בה. הפתרון הכי טוב הוא לקנות טלפון סלולארי עם שן-כחולה ולגלוש דרכו עם האיפק. לגבי הפגישות, תנסה אולי למחוק את השיתוף באקטיב סינק ולעשות חדש, אולי זה יעזור בך שיעשה אתחול לכמה פרמטרים.

למעלה