סנכרון מועדפים

למה, בדיוק, הכוונה?

אם התכוונת לסנכרון המועדפים שיש בפיירפוקס שבמחשב עם האייפון - ראה מה מוצע כאן.
לאחר שבמשך זמן מה השתמשתי באפליקה SyncforFirefox שחדלה לפעול (וכמעט תמיד עצבנה אותי בשל סיבה לכשהי), וגם התקנתה לא היתה כיפית - עברתי ל-Xmarks.
הגרסה לסמארטפונים כרוכה בתשלום של 12 דולר לשנה.

בז נדיר

New member
בדקתי ואין צורך באפליקציה זו כלל

הסינכרון נעשה דרך icloud.
עובד נהדר.

בדוק אותי, אני חדש בתחום.

noa_f

New member
חלונות 7 יצאה ב-2009 צבי, לכמה תמיכה אחורה

אתה מצפה? ולמה שתקבל כזו?
אם אתה רוצה סנכרון סימניות שאינו תלוי במערכת ההפעלה, תתקין כרום על המחשב ועל האייפון ובשניהם תעשה לוגין עם אותו חשבון גוגל.

אני מצפה לתמיכה ל-XP

כן - כועס (גם) על מיקרוסופ, ואני מניח שאני לא לבד.
לא מתחבר לכרום...

amitp

New member
אם בכלל, אתה צריך לכעוס על אפל.

מה הקשר של מיקרודרק?
(למרות שכאמור, מכיוון שזאת תוכנה שאמורה לרוץ כSERVICE, מה שאומר הבדלים משמעותיים בין ריצה בXP ל7 ומעלה, אני חושב שזה לגיטימי מבחינת אפל לא לתמוך בXP. מעצבן קצת כי זאת עדיין מערכת הפעלה שמישה ופופולארית, אבל לגיטימי).

noa_f

New member
הדרישה שלך לא סבירה. חלונות xp היא מערכת

עתיקה במונחי מחשב. למה לא תמיכה בדוס? למה לא בחשבוניה?

ממה שאתה כותב, אני מניחה שאתה עובד עם xp וגם מסנכרן אליה. כלומר, סנכרון בסיסי עובד. פיצ׳רים מתקדמים יותר - לא תקבל.
מערכת כ״כ ישנה, או שחסרים בה רכיבים שדרושים לפיצ׳רים מתקדמים יותר, או שבסיס המשתמשים לא מספיק גדול כדי לתמוך.

וסתם לסבר את האוזן, כל שירות אייקלאוד, למשל, לא נתמך במקינטוש במערכת שמקבילה לחלונות 7 (בגיל) ושהיתה גם פופולרית יותר מה-7 (בין משתמשי מקינטוש). ככה שעבור משתמשי חלונות יש אפילו תמיכה טובה יותר לאחור. אבל גם לזה צריך לשים גבול מסויים.

amitp

New member
פה את דווקא טועה

"מערכת כ״כ ישנה, או שחסרים בה רכיבים שדרושים לפיצ׳רים מתקדמים יותר, או שבסיס המשתמשים לא מספיק גדול כדי לתמוך" - XP מכילה את כל הרכיבים הדרושים כדי לתמוך נהדר בICLOUD ויש לה בסיס משתמשים עצום - למעשה רוב האירגונים הגדולים לא טורחים לשדרג את המערכות שלהם מעבר לXP (שלא לדבר על זה שלפני כחודש קנינו כאן מחשב חדש לאחד המיקרוסקופים ב10,000$ שהגיע עדיין עם XP. אבל זה סתם כי הם חוצפנים).

noa_f

New member
ארגונים לא עובדים עם אייקלאוד, אלא עם

אקסצ׳יינג׳ - אם הם על ״חלונות״....

אני בעד תמיכה בחשבוניה

למיטב ידיעתי (מקריאה) בסיס המשתמשים ב-XP גדול מאוד
אבל האמת היא, שאין מה לעשות ככה זה... וככל הנראה גם אני אכנע בשלב כלשהו.
לפחות מותר לקטר...

למעלה