סנכרון מה זה ?

yairhi

New member
סנכרון מה זה ?

יש ברשותי PC פוקט מסוג ASUS 636N היתקנתי לפי הספר את תוכנת הסינכרון שבא עם המכשיר ושאני מחבר אותו מופיע וי ליד כל הספריות ומיכאן אני לא יודע מה קורה העם עובר מידע ממחשב למחשב מה אני צריך לעשות שזה יקרה ובכלל בשביל מה אני צריך את זה

BravoMan

Active member
הסבר:

לתוכנת ACTIVESYNC שתי שימושים עיקריים ושתי שימושים משניים. 1) סנכרון - כאן מדובר בהשוואה אוטומטית של תוכנן הOUTLOOK והמסמכים שלך בין המחשב למכשיר. כלומר כל הפגישות, אנשי קשר, דוא"ל תוכנ MY DOCUMENTS ואם תרצה אפילו אתרים מועדפים מIE יהיו זהים במכשיר וPC. זהים הכוונה שאם יש משהוא מחשב שאין במכשיר זה יעברו לשם אבל גם להפך - אם יש משהו במכשיר שאין במחשב או שזה יותר חדש זה יעבור למחשב. 2) העברה וניהול קבצים ידני - כאשר המכשיר מחובר דרך AS תוכל דרך סייר קבצים של המחשב לראות את כל התקיות והקבצים שיש במכשיר (וכמובן להעתיק \ למחוק \ לשנות שם וכו) 3) התקנת תוכנות - בד"כ תוכנה לפוקט מותקנת מהמחשב כאשר המכשיר מסונכרן. ההתקנה מתבצעת דרך AS ויש שם גם אופציה לסרת תוכניות. 4) שימוש באינטרנט של המחשב - זו אופציה שבמבט ראשון נראת חסרת תועלת, אבל אם למכשירך אין דרך חיבור אינטרנט ושי לך תוכנה שזקוקה לזה (למשל רישום של EYRON) תוכל להשתמש בחיבור של הPC מהפוקט.

למעלה