סנכרון דרך BT

gazit1

New member
סנכרון דרך BT

חיבור ה-BT עובד מצויין, לדוגמא ל-6310, הסנכרון לא. עברתי על FQA וביצעתי התאמת COMים בין ה-2210 ל-PC ועדיין אין חיבור בינהם. פעם אחת נוצר סנכרון ואני לא מצליח לשחזר זאת. מי אמור ליזום את הסנכרון? ה-PC או ה- PPC ? כיצד יוצרים חיבור אוטומטי, כלומר ברגע שהם מזהים אחד את השני מתבצע ס. סנכרון.

AYELET1

New member
צ' צ' צ'

ככה חצית את הקוים?

AYELET1

New member
בתיאוריה זה מה שאמור ליהיות.

בתכל'ס לא תמיד מכיוון שהיום הצלחתי סו"ס לחבר בינהם שוב (לאחר נתק עקב פירמוט לפני כחודשיים...) אנסה לשחזר ותודה לרענן שעזר לי !!!

gazit1

New member
חייבים להתקדם. למרות ש...

החזקתי את ה-515 הנאמן עד לפני חודש בארון, רק למקרה שאתחרט. תודה מראש על המאמץ.

AYELET1

New member
בשמחה

כותבת עכשיו דרך חיבורBT ל-PC (מצטערת אם אני דורכת על יבלות

AYELET1

New member
מדריך לסנכרון וגלישה ב-PC דרך BT

כאן אמור אם זה עובד, כדי שאוכל להכניס לשאלות הנפוצות היה לי קשה למדי לשחזר מה בדיוק עשיתי לכן חשוב לי מאד הפידבק כמו כן, הייתי מציעה לך לעשות UNPAIR בין המחשב והפוקט למחוק הגדרות מחשב בפוקט ולהפך המדריך הוא מפורט מאד, כי בכוונתי להפוך אותו למדריך כללי.

yngwiem

New member
איילת המידע

מדויק והצלחתי בעזרתו לעבור את כל השלבים . תודה עכשיו יש משהו אחר אני רוצה לגלוש בפוקט דרך האינטרנט המותקן במחשב האישי בבית ... איך אני מסתכרן לעיניין זה .. אם מישהו יכול לעזור לי .. ? ועוד שאלה איך אני מסתכרן עם ה פוקט דרך סוללרי עם gprs ו בלו טות' ? תודה מראש לעונים אביעד

raananta

New member
לגבי חיבור בבית!

ראה את הקישור המצורף. לאחר ההגדרות שתיארתי סנכרן את ה-PDA עם ה-PC וכל עוד יש ביניהם תקשורת תהיה לך גם תקשורת אינטרנטית ב-PPC. הדבר נכון גם לסינכרון BT. בהצלחה.

AYELET1

New member
אביעד תודה גם לך על הפידבק

הבאם הצלחת לסנכרן עם המדריך? אם כן, אז כפי שכתב רענן אין בעיה גם לגלוש כשאתה מסונכרן. מדריך ל-GPRS יש בפורום פאלם- כתבתי שם בזמנו (טרום ימי ניהול פ' פוקט) , חלק גם לפוקט!!!

yngwiem

New member
תודה רבה

אני עדיין לא ניסיתי להסתכרן דרך המחשב הביתי כי אני עדיין בעבודה אבל דרך הנייד החדש שלי הצלחתי בעזרת מוקד הדטא של אורנג' .. לקחתי את החבילה של ה100 מגה וזהו ... עכשיו צריך רק להתקין icq ומסנג'ר ... תודה לכולם .. אם ליש מישהו הארות לגבי מה שאמרתי אשמח לשמוע אביעד

למעלה