סנכרון אייפון 4

אסתי200

New member
סנכרון אייפון 4

שלום רב,
ברשותי אייפון 4. מזה זמן שהסנכרון של המכשיר עם המחשב, או עם הענן לא מצליח להעביר מידע על אנשי קשר חדשים או על אירועים חדשים בלוח השנה.
אני עדיין מקבלת התראות באאוטלוק על אירועים באיזור אפריל 2014, ולאנשי קשר חדשים, שהוזנו אצלי בשנה האחרונה אין זכר בענן.
מכיוון שקניתי כבר מכשיר חדש (אייפון 6) ומעוניינת שכל המידע שעל המכשיר הישן יעבור לחדש - חשוב לי לפתור את הבעייה הזו בהקדם, לפני שאני מפעילה את האייפון החדש, כדי שלא אצטרך להעביר את המידע ידנית.
אשמח לעזרה בנושא.
בתודה,
אסתי.

אסתי200

New member
7.1.2

אני מקווה שזו התשובה... זה מה שכתוב בהגדרות ליד "גירסה".

Powerball

New member
אם אני זוכר נכון...

קיימת, או הייתה בעבר מגבלה (די גדולה יש לאמר) על מספר אנשי הקשר ומספר הארועים ביומן לסנכרון.
יש לך מושג כמה ארועים ו/או אנשי קשר יש לך?

אסתי200

New member
מעל 1000 אנשי קשר

ביומן, גם כשאני מוחקת אירועים ישנים, לא נרשמים חדשים במקומם באאוטלוק.
השאלה היא - 45אם יש דרך שבה אני יכולה להעביר את המידע באייפון הישן לחדש?

Powerball

New member
1000 אנשי קשר לא אמור להוות בעיה...

יש הבדל בין סנכרון האיפון לגיבוי.
לצורך העברת הנתונים לאיפון החדש-
תבצעי גיבוי של האיפון הישן למחשב באמצעות האיטיונס, ותאתחלי את החדש באמצעות האיטיונס.
באתחול של החדש, האיטיונס ישאל אם לשחזר נתונים מהגיבוי האחרון שיש לו.
תאשרי לו, וככל הנראה יועברו כל אנשי הקשר וכל ארועי היומן.
למעשה ניתן לבצע את אותו דבר דרך האיקלאוד. כלומר גיבוי הישן לאיקלאוד. לאחר מכן אתחול החדש תחת אותו אפל ID ברישום לאיקלאוד, ושחזור הנתונים מהגיבוי לאיקלאוד.
בכל מקרה את שומרת את האיפון הישן עם כל הנתונים עליו, כך שאם תהיה תקלה בתהליך הנ״ל תוכלי לחזור למצב ההתחלתי.

לבדיקת הבעיה שיש לך בסנכרון תבצעי גם את הבדיקה הבאה -
תכנסי ביומן ליומנים / Calendars ותבדקי אילו יומנים יש לך שם. יתכן שהתפצלו לך היומנים לשניים ואחד לא מסתנכרן או שמסתנכרן אבל לא מוצג באאוטלוק

אסתי200

New member
יש לי שם באמת כמה יומנים ואין לי מושג

איך לאחד אותם, או איך לגרום להם להסתנכרן.
ובקשר לאנשי הקשר - כאמור, אנשי קשר חדשים לא מופיעים אצלי באייקלאוד. בערך מאותה תקופה שבה האאוטלוק שלי הפסיק להתעדכן במה שקורה באייפון. באסה. לא יודעת איך לצאת מזה.
להפתעתי, אני גם לא מוצאת תמיכה של אפל, כמו שיש למשל לHP - שבכל תקלה במחשב, יש מי שידריך ויסייע ביציאה מהפלונטר...

Powerball

New member
נלך שלב, שלב...

תאתרי איזה מהיומנים שיש לך מסתנכרן למחשב.
אחר כך, תיכנסי באיפון תחת הגדרות ל דואר, אנשי קשר, יומנים , ושם תסמני תחת ׳יומן׳ שבסנכרון יסונכרנו כל הארועים, ושיומן בררת המחדל שלך הוא זה שיש בו היום את מרבית הארועים .
עכשיו תבצעי בדיקה שארועים חדשים שאת מכניסה מסתנכרנים.

אסתי200

New member
תודה! תודה! תודה!

אכן, מאז שצץ לי האייקלאוד, לא ידעתי לנהל אותו והוא היה רשום בתור היומן לסנכרון, בעוד שהיומן שבו אני משתמשת הוא היומן של האייפון. סידרתי את זה, ולפתע האאוטלוק שלי מעודכן להפליא.
ירדה לי אבן מהלב
העולם שוב מסודר.... אני ממש אסירת תודה לך!
יש לי עוד כמה שאלות בהקשר הזה... אפשר להמשיך להציק?

Powerball

New member
למה לא? בשביל זה קים הפורום.

ואם לא אני אענה, אז וודאי מישהו אחר יעזור

למעלה