סניף ראשון מרכז

אליגטור

New member
סניף ראשון מרכז

הבנתי שיש כאן מישהי מראשון מרכז. שמעתי כך: הסניף נסגר זמנית עקב אלימות של חניכים, התפרעויות וכו´. אם אנשי הסניף יוכלו לספק לי פרטים אודה להם.

מיכלוש7

New member
כן כן... זאת אני... מודה באשמה!

אני מראשון מרכז! ואכן סגרו לנו את הסניף!!!
למה??? טוב, זה באמת קצת מסובך ואני גם לא רוצה להתחיל ללכלך פה על שבטים שלמים בסניף שלנו, אני רק אגיד שבזמן האחרון קרו בסניף דברים ממש חמורים- חניכים שמקללים מדריכים וזורקים עליהם דברים, המון המון אלימות, השחטת ציוד בבית-כנסת, כתובות גרפיטי בכל מקום, שלא תדעו... אבל הקש ששבר את גב הגל-היה השבת סמנריון בחנוכה של שבט אלעד, אני אישית לא הייתי שם, אבל סיפרו לי שהם שרפו מזרונים, הפילו את כל השולחנות בחדר אוכל, ישנו בנים ובנות בחדר אחד, קיללו את מנהלי המקום, בקיצור: הוציאו שם נוראי לסניף שלנו ולבני-עקיבא בכלל! - רצו להתלונן עליהם במשטרה! הקיצר, הקומונרית שלנו החליטה שככה לא צריך להתנהל סניף, וסגרה אותו... עוד לא ברור לכמה זמן-בערך שבועיים שלוש... (למרות שעדיין לא הבנתי במה ה3 שבועות האלו הולכים כ"כ לשנות...) מה אני אעשה בשבתות??? יהיה לי משעמם! אגב, לא רק שסגרו ת´סניף, אלא גם מעיפים משם כמה חניכים שהיו "מוקד הבעיה"....

FullTimeSpirit

New member
גם אצלינו...

יעני באקס-סניף שלי זה היה שסגרו את הסניף לאיזה שבועיים, ובמשך השבועיים האלה החתימו את כל החניכים שהם מתחייבים להתנהג כהוגן וגם ההורים חתמו ומי שלא חתם אמרו לו שלא יבוא לסניף. ואז במשך כמה שבתות היו איזה שני הורים בסניף שבאו "לשמור על הסדר"... היעילות מוטלת בספק אעפ"י שאני לא מתנגד לצעד הזה.

Snow Wood

New member
הודעה נזעמת גם אני במרכז

בס"ד לכל מקום את תעקבי אחריי? דבר שני מה את מוציאה שם כל כך נורא לסניף שלנו? אני מדריכה ואף אחד לא זרק עליי כלום! כל מה ששמעת זה שטויות במיץ אל תאמרי דברים שאת לא יודעת! עשית מהסניף שלנו מוקד לעבריינים! תגזימי במה שאת רוצה אבל לא בזה! מה זה הלעז הזה?!?

מיכלוש7

New member
זה ממש לא שטויות במיץ!!!

כל מה שרשמתי קודם, לא סתם המצאתי! וזה אפילו לא הגזמה, ריקי (-הקומונרית למי שלא יודע) אמרה את זה בעצמה!!! אמנם לא לי... אבל למדריכה אחרת שספרה לי, ואני לא חושבת שהיה לה שום מניע לשקר!!! אולי בהרבה דברים אני מגזימה... אבל פה לא!!!
(חוץ מזה גם שאני בעצמי ראיתי ת´כתובות גרפיטי שהיו על הבית-כנסת!) ו... כמה זמן בדיוק את מדריכה? שבת אחת! חכי... אולי גם עליך יתחילו לזרוק דברים... חוץ מזה שאת מדריכה של הרא"ה, שהם יחסית גדולים, אבל את יודעת מה הולך בשבטים יותר קטנים?!? אני לא הופכת ת´סניף שלנו למוקד לעבריינים, ואני גם לא מנסה להוציא שם רע לראשון, אבל שאלו פה שאלה-ועניתי לפי מה שאני יודעת! חוץ מזה ש: סניף ראשל"צ מרכז הוא הסניף הכי שווה שיש!!!
אוקיי? נרגעת קצת?
נ.ב מזה לעז???

בננה14

New member
יונתן 10 זה אני (פשוט אח שלי כאן)

אני משבט אלעד וכל מה שאמרתם פשוט מזעזע כמה רכילות מגעילה! כתבתי קודם תגובה ממש ארוכה והיא נחמקה לי אז מצטערת אני משבט אלעד והייתי בסמינריון. אף שולחן לא זז מהמקום. אף מזרון לא נשרף. בסה"כ כמה בנות התגלשו עם מזרון על המדרגות והמזרון נשאר בריא ושלם. בקשר לבנות זה רק 2 בנות היו בחדר של הבנים עד מאוחר בלילה לא שאני אומרת שזה בסדר ואז הוציאו אותם משם והעיפו אותם מהסמינריון. זה הכל. זה כל מה שקרה. וכל שאר הדברים זה סתם רכילויות ושמועות. וכל צפירה וכל העולם מוציא לנו שמועות מגעילות ורכילויות ודברים שלא היו וזה הכל סתם שטויות וזה ממש מעצבן! זה ממש גועל נפש מה שהולך. חוצמזה מיכל הסניף שלנו לא כזה גרוע יחסית לסניפים אחרים ואם עשו את זה לסניף שלנו צריך לעשות לעוד מיליון סניפים. אז אמרתי את זה לאנה והיא אמרה שזה נכון אבל הם לא באים לשנות את העולם ובקשר לסניף שלנו הם עושים מה שהם חושבים שצריך לעשות והם עדיין לא באים לשנות את העולם. וזה ממש נכון! חוץ מקבוצה של כמה אנשים שגם הם לא כאלה נוראים התפילה בסניף יחסית לסניפים אחרים ממש שקטה חוץ מהבנים המפגרים מהשבטים הקטנים הת]ילה ממש שקטה, הפעולות אצלונ בשבט אלעד מתקיימות ממש בשקט ועוד במעורב יחסית לסניפים אחרים שהפעולות בנפרד והם לא נותנים למדיריכים לדבר. בקיצור המצב של הסניף שלנו יחסית מאוד טוב. ודי ללשון הרע וכל השטויות

LadyTitania

New member
../images/Emo96.gif

אז ככה, אני מכירה את צפירה ויודעת איזה בית חרושת לשמועות המקום הזה. אולי באמת יהיה רעיון טוב אם תכתבי מכתב בתגובה ותתלי אותו על לוחות המודעות. לא בטוח שהשמועות יפסיקו להסתובב אבל לפחות כך תעשי את שלך. אין ספק שאם הסניף נסגר קרה משהו חמור אבל אני חושבת שיש מספר סניפים שלא נראים יותר טוב... אז הקומונרית שלכם החליטה לעשות משהו. כנראה שזה אפקטיבי כי כולם מדברים על זה - צעד ראשון לפתרון של מצב הסניף. שיהיה לכם בהצלחה!

בננה14

New member
ממש מכעיס!

אני מצטערת שאני מוסיפה אלף תגובות להודעה אחתץ זה פשוט מעצבן אותי שכל העולם מרכל על השבט שלי. כל מקום שאני הולכת אני שומעת שמועות חדשות. אני באה לכיתה וצריכה לשמוע שצוחקים על חברות שלי על דברים שהם לא עשו? וכשאני קצת מתווכחת על זה עם אנשים הם אומרים לי "לפחות לי אין שבט של מסוממים"? יש בסה"כ ילד שלפעמים מעשן סיגריות! לא שזה בסדר-אבל מזה להפוך לשבט של מסוממים????? מה אנשים מטומטמים או מה?????? חוץ מזה אני יחזור על זה אלף פעם מצידי אף אחד לא שרף מזרון אף אחד לא הפיל שולחן אף אחד לא רצה להתלונן במשטרה אף אחת לא ישנה בחדר עם בנים אני יגיד לכם מה עשו: התגלשו במדרגות עם מזרונים ולמזרונים לא קרה כלום נכנסו למטבח באמצע הלילה ולקחו קצת אוכל זרקו אחד על השני כריות נשלפות מספות והיו שתי בנות שהיו בחדר של בנים עד מאוחר בלילה וחשוב לי להבהיר שהם לא נגעו בהם בכלל (ואף אחת לא התנשקה ואף אחת לא "התחרמנה" ואף אחד לא השתכר כמו שאני שומעת ממיליון אנשים) ובכלל כל הסמינריון רוב השבט השתתף בכל הפעילויות והיה ממש יפה והשתתפו בכל היחידות וההרצאות ועונג שבת ומלווה מלכה אז די לרכילות והלשון הרע הזה! מזה בדיוק יעזור לכם? זה גועל נפש! פשוט גועל נפש! כל יום אני צריכה לראות את חברה שלי בוכ בגלל משו שהיא עשתה והיא מצטערת עליו ועכשיו כל העולם מרכל עליה וממציא עליה שמועות וזה מגיע אפילו לפורומים פה? תסתכלו לאיזה מצב הגענו! איזה בדיוק זכות יש לכם להוציא לשון הרע ודברים שאתם לא בטוחים בהם ושלא הייתם שם-רק ששמעתם ממישהו? אתם לא מבינים כמה צער אתם גורמים לבני אדם? נכון שהם עשו מעשה לא בסדר אבל לא ככה תגרמו להם להתחרט! מי שצריך לטפל בזה מטפל בזה ובינתיים אתם תפסיקו בבקשה לרכל הדר ד.

מיכלוש7

New member
../images/Emo7.gif תגובה!

אוקיי אוקיי... נכנעתי! אני באמת לא הייתי בסמינריון שלכם, וכל מה ששמעתי שמעתי רק משמועות! אני מסכימה ב100% שזה באמת לא יפה מה שעושים לכם-זה שכל בני-עקיבא וכל צפירה מרכלת רק על שבט אלעד ועל מה שקרה בסמינריון שלכם, מבחינתי-אני לא הוספתי או הגזמתי, מי שאמרה לי כל מה שכתבתי בהודעות הקודמות שלי, אמרה לי שמי שאמרה לה מה שקרה שם היא בעצמה מבשבט אלעד, ולכן לא חשבתי להטיל ספק בדבריה, אבל כמובן... אני יודעת איך שמועה מתגלגלת בסניף שלנו, אז דבר ראשון מה שבאתי להגיד זה סליחה אם גרמתי איזה נזק או צער לשבט שלכם! אבל בכל זאת... אמנם אני לא יודעת מה קרה שם, אבל זה הסמינריון ה1 ששלחו בו חניכים הביתה ועוד אחרי כניסת שבת!!! אז כנראה שבכל זאת היה משהו קצת יוצא דופן שם... לא? תתקני אותי אם אני טועה, אבל לא ישלחו הביתה בנות רק בגלל שהם זרקו כריות אחת על השני או לקחו קצת אוכל מהמטבח!!! קצת חשוד העניין הזה... ואגב, מה שרשמת, זה לא יעזור אם תשאירי את זה במסגרת של הפורום, כי בתכל´ס, רוב האנשים פה בכלל לא מבינים על מה אנחנו מדברים! לפי דעתי צריך לתלות איזה הודעה בסניף (כשהוא יפתח... אם זה לא יהיה מאוחר מידי...) על כך שכל מה שמדברים על אלעד הוא ממש מוגזם ומוקצן, כי אחרת, אם אנשים לא יבנו את זה, הם רק ימשיכו להעביר הלאה ת´שמועות (-כמו מה שאני עשיתי...) וימשיכו לקרוא לכם "שבט של מסוממים" או אני עוד לא יודעת מה! ובאמת... כמו שאמרת... אין לאף אחד זכות להוציא לשון הרע ולדבר כל הזמן על דברים שהם לא היו בהם! ושוב סליחה אם אמרתי דברים לא במקום!!! אוף... כמה אני רושמת...

Snow Wood

New member
גאש

בס"ד את לא יכולה להכפיש סניף שלם בגלל קומץ! מה ששמעת עבר עיוות רצינ! איך את יכולה לקטרג ככה?! הפכת את הסניף שלנו לבית גמילה!

מיכלוש7

New member
מרים!!!

את בכלל קראת את מה שרשמתי??? בכלל לא הכפשתי את כל הסניף! לא אמרתי שכל הילדים ככה, רק נתתי דוגמאות למקרים שהיו בסניף, והם נכונים! וזה בכלל לא עיוות! קראת את מה שאילה כתבה? גם היא הסכימה איתי! אולי את זאת שחיה באשליות... ברור שהסניף שלנו הוא לא בית גמילה, אבל אם סגרו אותו, סימן שזה לא בגלל 3 ילדים, אלא זאת בעיה שקיימת בסניף!!! (לא בכולו!!! אבל גם לא בקומץ!!!)

lali37

New member
שום שטויות../images/Emo70.gif

הסניף שלנו ממש התדרדר בזמן האחרון, את כנראה רגילה וזה נראה לך נורא רגיל ולגיטימי אבל כל מה שמיכלוש כתבה נכון, והיא ממש לא מגזימה, אז שמעבירים את זה למילים זה נשמע מאד קשה אבל זה מה שקרה לסניף הוא במצב גרוע מבחינת משמעת, ואלימות שלא נדע.....
מיכל בשבילך! מוקדש באהבה!!(גם המספר.....)

יונתן10

New member
אני מראשל"צ .....

סגרו לנו את הסניף לכמה שבועות ויהיה סמינריון לכל צוות הסניף שבו הם ידונו על הפתיחה של מחדש וכו´...כי היו הרבה השחתות ציוד ואלימות. דרך אגב מה שבסניף שלנו זה בקושי לעומת סניפים אחרים. שאלתי את הקומונרית והיא אמרה שהיא יודעת אבל היא לא באה לשנות את העולם ובינתיים מה שהיא רואה בסני, זה לא אמור להיות בנ"ע ולכן הם פותחים מחדש. אח"כ תהיה ישיבת הורים עם המזכ"ל ואז יפתחו מחדש את הסניף. בינתיים ממש בעסה לנו ואין לנו מה לעשות. דרך אגב הרבה מזה זה השבט שלי עשה ועכשיו כל העולם מרכל ויש הרבה לשון הרע וזה ממש מזעזע איזה שמועות יצאו לחברים וחברות שלי. ממש מזעזע!!!!!!

לפי דעתי....

בס"ד אם באמת היה מקרה כזה רציני של וונדליזים והתנהגות פרועה כלפי המדריכים/ות אז בהחלט נקיטת צעד של סגירת סניף לשבת אחת או כמה שבתות מרתיעה ואכן צריך לדון בנושא (בין המדריכים/ות) וכן גם עם החניכים ליצור דיון תרבותי ולדבר על הבעייה... כך לפחות זוהי דעתי... בהצלחה!!! אגב נא להזהר לא להפיץ שמועות זה לא לרוח הפורום שלנו (אני מדבר כרגע בכלליות ולא מתכוון לאף אחד/אחת !!!)

למעלה