../images/Emo7.gif תגובה!
אוקיי אוקיי... נכנעתי! אני באמת לא הייתי בסמינריון שלכם, וכל מה ששמעתי שמעתי רק משמועות! אני מסכימה ב100% שזה באמת לא יפה מה שעושים לכם-זה שכל בני-עקיבא וכל צפירה מרכלת רק על שבט אלעד ועל מה שקרה בסמינריון שלכם, מבחינתי-אני לא הוספתי או הגזמתי, מי שאמרה לי כל מה שכתבתי בהודעות הקודמות שלי, אמרה לי שמי שאמרה לה מה שקרה שם היא בעצמה מבשבט אלעד, ולכן לא חשבתי להטיל ספק בדבריה, אבל כמובן... אני יודעת איך שמועה מתגלגלת בסניף שלנו, אז דבר ראשון מה שבאתי להגיד זה סליחה אם גרמתי איזה נזק או צער לשבט שלכם! אבל בכל זאת... אמנם אני לא יודעת מה קרה שם, אבל זה הסמינריון ה1 ששלחו בו חניכים הביתה ועוד אחרי כניסת שבת!!! אז כנראה שבכל זאת היה משהו קצת יוצא דופן שם... לא? תתקני אותי אם אני טועה, אבל לא ישלחו הביתה בנות רק בגלל שהם זרקו כריות אחת על השני או לקחו קצת אוכל מהמטבח!!! קצת חשוד העניין הזה... ואגב, מה שרשמת, זה לא יעזור אם תשאירי את זה במסגרת של הפורום, כי בתכל´ס, רוב האנשים פה בכלל לא מבינים על מה אנחנו מדברים! לפי דעתי צריך לתלות איזה הודעה בסניף (כשהוא יפתח... אם זה לא יהיה מאוחר מידי...) על כך שכל מה שמדברים על אלעד הוא ממש מוגזם ומוקצן, כי אחרת, אם אנשים לא יבנו את זה, הם רק ימשיכו להעביר הלאה ת´שמועות (-כמו מה שאני עשיתי...) וימשיכו לקרוא לכם "שבט של מסוממים" או אני עוד לא יודעת מה! ובאמת... כמו שאמרת... אין לאף אחד זכות להוציא לשון הרע ולדבר כל הזמן על דברים שהם לא היו בהם! ושוב סליחה אם אמרתי דברים לא במקום!!! אוף... כמה אני רושמת...