סנייפ

ספירלי1

New member
סנייפ

ב"ה הוא רשע!ולהלן הסיבות: א.ניסה להרוג את סיריוס ואת לופין
ב.הוא מטורף ג. הוא הרג את דמבלדור <ובאיבה גדולה> ד. הוא משתף פעולה עם ולד', אין מצב שהוא משקר לולד'. אולי הוא מליט הכרה מעולה, אבל רבים וטובים ממנו נכשלו נגד ולד', מה פתאום שהוא יצליח?! ה. הוא בסליתיר'ין <וכולם שם רשעים!> ויש עוד אבל אין לי כח לכתוב.. ועכשיו שמישהו יגיד לי שהוא טוב! קדימה! תנו דוגמאות! כל השטויות האלו שהוא טוב וכל הדברים האלו, זה לא יכול להיות! <סליחה על התוקפנות, היו אמרוים להביא לי היום את הספר השישי ולא הביאו לי! גררררררר>

Pr0NgS

New member
על ד' אני חולק.

אני חושב שהוא מספיק מליט הכרה מעולה כדי שהוא יצליח לשקר לו, וזה לא סותר את זה שוולדמורט הוא מבאר ההכרה הכי טוב שיש.

ספירלי1

New member
שמת לב מה אמרת , נכון?

ב"ה אני חושב שהוא מספיק מליט הכרה מעולה כדי שהוא יצליח לשקר לו, וזה לא סותר את זה שוולדמורט הוא מבאר ההכרה הכי טוב שיש. אם הוא הכי טוב שיש,איך הוא יצליח לשקר לו?!

אז מה

אני חושב שסנייפ במצב שהוא מספיק קרוב ביכולת שלו בהלטת הכרה ליכולת של וולדמורט כדי שהוא יוכל לשקר לו והוא לא צריך להיות בדיוק באותה רמה או אפילו מעל הרמה של וולדמורטאלה פשוט ברמה מספיק קרובה. לא סתם סנייפ ניסה ללמד את הארי פוטר הלטת הכרה, הרי ברור שהוא לא היה מגיע ליכולת של וולדמורט אבל למספיק יכולת כדי למנוע ממנו את החלומות.

רזושש

New member
אני דווקא מסכימה בקשר לד'

אני חושבת שסנייפ הוא רשע.. ולדעתי ההוכחה לזה זה כל מה שהוא אמר לבלטריקס לסטריינג' ונרקיסה מאלפוי בפרק השני.. "מבוא ספינר"

black robe

New member
אני חולקת על כל הסעיפים.../images/Emo63.gif

1) הוא ניסה להרוג את סיריוס ולופין לא בגלל שהוא עם וולדמורט אלא מעלבון אישי. סיריוס כל הזמן היה מציק לו בבית-ספר ולופין היה חבר שלו. תארי לך שמישהו היה כל הזמם מציק לך ויום אחד אפילו ניסה להרוג אותך. סנייפ רצה לנקום בהם. אולי זה מעשה טיפשי, אבל זה בכלל לא קשור לזה שהוא עם וולדמורט. 2) מהזה מטורף? נמקי. 3) לפי דעתי, הוא הרג את דמבלדור בגלל שדמבלדור אמר לו לעשות זאת, וההבעה שהייתה על הפרצוף שלו הייתה הבעת סלידה מפני מה שהוא עומד לעשות, ולא מדמבלדור עצמו. 4) סנייפ וולדמורט באותה רמה של הלטת הכרה וביאור הכרה. כך שסנייפ יכול לשקר לוולדמורט ואני מניחה שגם ההפך. 5) זה לא אומר, תמיד יש יוצאי דופן. עד עכשיו חשבנו שרק טהורי דם נכנסים לסלית'רין, והנה הופתענו לגלות שסנייפ בעצמו חצוי-דם ועוד הוא ראש בית סלית'רין
. אני חושבת שסנייפ טוב.

ספירלי1

New member
אממ

ב"ה מטורף? כל המבטים המטורפים שלו! כל ההתנהגיות המוזרות שלו!

The Walrus

New member
אז מה?

הוא אגואיסט ורשע, אבל זה לא אומר שהוא תומך בוולדמורט.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

או כנאמר: העולם לא מתחלק לאנשים טובים ואוכלי מוות. [זה לא באמת קשור, כי סנייפ היה אוכל מוות. אבל הוא כביכול כבר לא, אז זה כן קשור. לא חשוב
]

הוא טוב

אין סיבה שלא. נכון הוא רשע ופוץ אבל הוא טוב! ותדעי שיותר קשה לעבוד על דמבי ז"ל מאשר וולדי. ואם דמבי משוכנע שסנייפ טוב אז סנייפ טוב. מה קרה? את לא סומכת על דמבי?? "אם לא תסמכי עליו - על מי תסמכי?

ספירלי1

New member
אני אסמוך על האינטואציות שלי!

ב"ה בסוף נראה מי צדק ומי לא, ואם אני טועה, אני אתן התנצלות בפני כל הפורום, הולך?

סבבה

נראה לי שבסוף יהיה שרשור מיוחד לצודקים ולטועים... לא כך?! בכל אופן אם אני טועה אז אני יתנצל ואם את.. אז את תתנצלי!

meital f

New member
הוא טוב../images/Emo70.gif

א. מץי הוא ניסה להרוג את לופין ב. הוא לא מטורף ג. הוא הרג את דמבלדור למטרה טובה ד. הוא לא משתף פעולה עם וולדמורט וולדמורט גרוע בהכרה ה. לא כל מי שבסלית'רין רע מה. ואין עוד סיבות הוא פשוט לא רע

למעלה