סניוריטה

X Slider

New member
סניוריטה../images/Emo3.gif

קצת באיחור.. מה אתם אומרים על הפראש החדש?-ג'סטין טימברלייק - סניוריטה. לפי דעתי, השיר בסדר אבל הקודמים שלו יותר טובים... אהבתי איך שהוא עולה לטונים גבוהים
בקליפ במיוחד אהבתי שהוא אומר לבנים לשיר משהו ואז לבנות.. חביב
אז, מה אתם אומרים?

i love gina

New member
הוא אומר:

בגלל שכבר לא עושים את זה יותר, אז ננסה משהו נחמד. אני רוצה להגיד משהו, ואז כל הבנים/בנות יחזרו אחריי: משהו משהו משהו משהו... אני יכול לעזוב איתך? וכן, שיר חביב.... אבל הוא היה יכול להוציא את השיר שלו עם ג'נט ג'קסון אם הוא רצה סינגל שממש יצליח....

me love ג'סטין ../images/Emo13.gif

השיר טוב, אבל יש לו טובים יותר (cry me a river שהוא מדהים לדעתי). אני אוהב את הסגנון שלו והשיר הזה לדעתי יתפוס טוב (כאילו דה...).

X Slider

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט cry me a river השיר הכי יפה שלו לפי דעתי.

Im The Sun

New member
לא אהבתי את השיר...

אבל ויקטוריה נראית מושלמת בתמונה לא?

אהבתי מאוד!

בכלל אני אוהבת את כל הדיסק שלו.. הוא יודע לעשות מוזיקה טובה וזאת תהיה טעות עם הוא יחזור לאן סינק <בשוק שאמרתי את זה>

האמ...בעיקרון הם טוענים שהם

חוזרים להקליט לקראת סוף השנה.. אבל לפי דעתי זאת טעות כי ג'סטין מצליח מצוין ואנשים יותר מתחברים לסוג המויזקה שלו מאשר של אן סינק.... וגם לפי דעתי ג'יי סי לא יצליח כי בוא נודה, ג'סטין הוא מכונת ריכולים והחבר לשעבר של בריטני ספירס.

ג'י סי כבר לא מצליח הדיסק שלו

כשלון בינתיים הוא מקום 80 בבילבורד אחרי 3 שבועות רק והוא נכנס בשבוע ה1 רק למקום ה50

הא

כי מסנגר לא עובד דווקא רציתי לשאול אותך על כמה שירים וגם אני בקושי כותבת כי יש לי בעיה במחשב וכל הודעה אני צריכה לכתוב מחדש 6 פעמים לפחות עד שהיא נשלחת (אולי תראה אותי כותבת על ק"נ כי רגע בשביל יש סבלנות לסבול)

אבל הדיסק שלו לא יצא!

הוא יוצא ב28 לאוקטור...אחרי מליום פעם שדחה אותו! אולי אתה מכתוון לדרומולין? לפסקול?

X Slider

New member
ועוד משהו פצפון

לבעלי הגרסא הלא רועשת של סניוריטה בבקשה פלייייז תשלחו לי לאייסיקיו 169210797

למעלה