סנוז יומי 9.3

סנוז יומי 9.3../images/Emo70.gif

מה העדכון היומי שלך?... ממי אתה הכי אוהב להתעדכן? ממי אתה ממליץ להתעדכן? יש לך הצעות לשיפור הסנוז? יש לך הצעות לפעילויות בסנוז? כמה עדכונים ותגובות שלחת עד עכשיו....? איזה סנוז שלך או של אחרים פתח את השבוע הכי טוב לדעתך?

טל לוין

New member
סנוז ליום האישה

אומנם הוא היה אתמול אבל אני מפנה לכל המסניזים הצעה - להסניז משהו לטובת הנשים!

tamir r

New member
=]

מה העדכון היומי שלך?... אוכל גבינה צפתית (התמכרות קשה
) ממי אתה הכי אוהב להתעדכן? כמו תמיד, שחר=] [פרה של שוקולד] ממי אתה ממליץ להתעדכן? ComplicatedCutie
יש לך הצעות לשיפור הסנוז?שיוסיפו כבר תאמוטיקונים
יש לך הצעות לפעילויות בסנוז?
כמה עדכונים ותגובות שלחת עד עכשיו....? ע 71 ת 127 איזה סנוז שלך או של אחרים פתח את השבוע הכי טוב לדעתך?

tamir r

New member
בעצם יש לי הצעות לסנוז../images/Emo13.gif

אפשר לעשות הכי פופולאריים, שווים הצצה וגם את הכי מעדכנים
(שחר תמיד תופיע שם
)

רק בגללי לא ישימו את זה../images/Emo6.gif

ההכי פעילים שהיה בתחילה שהסנוז הוקם גרם רק להצפה להוריד את המטרה העיקרית של הסנוז..זה הפך לצ'אט אחד גדול.....אני מדברת בתור אחת שמההתחלה היתה בהכי פעילים עד שהורידו את זה.....אחרים הציפו בלי הפסקה כדי להכנס לשם..ולא תגיד דברים נורמליים...הלך שם ברדק ודיברו שטויות והציפו סתם באותיות....

אני שם עוד מהיום הראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני זוכרת...בהתחלה זה שיעמם אותי תאמת...אבל אחרי שמנסים מתמכרים....!בעקרון זה שעמם רק כשלא הבנתי מה עושים שם...אחר כך התחלתי לפטפט שם כל הזמן ובצלאל הסביר לי את מטרת הסנוז
נראה לי אני הסיבה העקרית שירד ה"הכי פעילים". תאמת זה מעולה שזה ירד בתכלס....ככה פחות כותבים שטויות ויותר מתעסקים במה שהסנוז אמור לעסוק

מסינזה!

מה העדכון היומי שלך?... מחפשת משו לאכול ממי אתה הכי אוהב להתעדכן? תמיר
גרמתי לו להתמכר לסנוז....אגב..גם ליפתי גרמתי להתמכר לסנוז ובגלל זה הוא הזניח את הפורום טיפה..
...: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1730&msgid=113611582 ממי אתה ממליץ להתעדכן?תמיר ויפתי המשרשר האדיר יש לך הצעות לשיפור הסנוז? נתתי הצעה לטל וישקלו את זה בתפוז..בואו נשתף אתכם.....כנסו למסרים..נכון בצד אתם רואים שכתוב שאפו!(באנגלית) ויש כזה הודעות עולות?אז שיהיה גם לסנוז כזה וזה יופיע בדף הסנוז שבו יהיו סנוזים של בחירת העורך..כמו בבלוגיה שיש בחירת העורך אז שיתעדכן בחירת העורך נגיד 9.3 בחירת העורך 10.3 וככה הלאה שישתנה כל יום....מה דעתכם?סתם בשביל ידע כללי?(כמובן ששם יהיו רק הודעות עם היוזר ולא ממש ריבוע ענקי כמו בשווים הצצה ובפופולאריים,כמו בשאפו במסרים בדיוק!) יש לך הצעות לפעילויות בסנוז?כל מה שיש לי אני עושה
כמה עדכונים ותגובות שלחת עד עכשיו....? בסביבות ה-2000 איזה סנוז שלך או של אחרים פתח את השבוע הכי טוב לדעתך? כל אלו שכתבו שבוע טוב\נהדר\נפלא

למעלה