סנוזלן נייד

שנתית

New member
סנוזלן נייד

שלום, מחפשת מידע על הדבר הזה, אם הוא קיים. אשמח לפרטים, רעיונות, האם זה אפשרי לייצר דבר כזה למרות שאין תקציב?, האם זה סביר בתור פרוייקט בהכשרה קלינית? וגם- אשמח להפניות לספרות בנושא. תודה רבה!!
 
יש ויש

מידע, תמונות ועוד, תוכלי למצוא אצל מישל בבית איזי שפירא ברעננה. אפשר לייצר דבר כזה עם תקציב קטן. לגמרי בלי תקציב אולי קצת קשה. מאוד תלוי אם העגלה קיימת, ואם רוצים שהעגלה תהווה את מקור החשמל או לא. איני יודעת מה נדרש מפרוייקט בהכשרה הקלינית, כך שאני מתקשה לענות על חלק זה בשאלתך. לגבי ספרות: "פילוסופיית הסנוזלן של בית איזי שפירא" גרייה רב חושית מבוקרת - מאת מישל שפירא ושרון בכר בהוצאת בית איזי שפירא
 

שנתית

New member
וואלה, תודה

אני חשבתי להמעיט באביזרים צורכי החשמל ולהתמקד יותר בדברים..שלא צריכים חשמל. כמו- כריות, בדים, ועוד. אני לא אומרת לא לחשמל בכלל אבל פחות להשקיע בדברים היקרים. ואני ממש לא חושבת שזה מה שנדרש מהפרוייקט, רק שזה מאתגר אותי ומגרה את ניצני החושים המקצועיים שלי.
 

femmie

New member
תקבלי קצת רעיונות

כאן: http://www.worldwidesnoezelen.com/component/option,com_rsgallery/Itemid,163/
 
אפשר בטריות../images/Emo134.gif

כי חבל לוותר על ויברטור או שניים, סיבי תאורה (מנורת UFO ), מנורת ברקים קטנה, מנורת לבה או פנסים עם אפקטים. אבל חוץ מזה, low tech זה יופי!
ואם אפשר להכניס בפנים גם היבטים של הקשר, הרלוונטים למי שאמור להשתמש בעגלה, אז הכי עדיף... בהצלחה יופי של פרוייקט בחרת לך
 
סנוזלן נייד

אנחנו משתמשים ברמב"ם בסנוזלן נייד אותו אנחנו מביאים עד למיטת המטופל. אשמח לעזור בהכוונה וייעוץ. תוכלי ליצור איתי קשר ברמב"ם 04-8543130, שרון.
 
למעלה