סנדלים שחורות

silent

New member
סנדלים שחורות

הי לכם .. אז תודה לארבל ולחבריה .. על קבלת הפנים החמה .. בעקבות מה ששיתפתי אתכם אתמול, החלטתי לשתף אתכם בעוד משהו שהעליתי על הכתב בשנת 97 ( עילעלתי לי כך סתם במחברת השירים הישנה שלי), יש לצייין .. היתי אז בת ..21.. אז התחלתי ל``טעום `` ממטעמי החיים`` בכל אופן הנה זה להנאתיכם .. ( יש לציין שערכתי את השיר קלות .. הרי הוא נכתב די מזמן ..) קניתי לך סנדלים שחורות עשויות מעור אני רוצה שתנעלי אותן כשאת עירומה אז החושך יעלם , צחות עורך תקרין אור לא נשמע מוסיקה ...רקיעות הסנדלים תספקינה את תהי לוליטה לערב , ואני אהיה האמרגן אני אעביר את לשוני על שדייך ופטמותייך המזדקרות לאיטן .. אנשק את כל גופף , עד שאגיע לסנדלייך ואחלוץ אותן מכפות רגלייך העדינות והמבריקות אני אחלוץ כל סנדל באיטיות משכרת ואכניס את קצות אצבעותיך לפי החם ושטוף הזימה את תהי שקטה באותו ערב לא תאמרי דבר את תהי לוליטה מסוממת מכדורי הסם שהחדרתי לכוס משקך אני אהיה אמרגן שטוף זימה מסומם .. מסומם מיופייך המשכר , ומהאור שאת מקרינה את לוליטה כל ערב מופיעה בחלומותיי לוליטה שלי ואני אני כל ערב אמרגן שטוף זימה מושפע מכדורי הסם שנוטל מידי לילה את את לוליטה דימיונית ואני אני אמרגן שטוף זימה ....

הנאות חיים צריכות להיות טבעיות !!!

כאילו שאי אפשר להגיע להנאות חיים, אפילו מיניות וסוערות, בלי סמים !!! מה עוד,שכנראה סמים פוגעים אפילו ביכולת המינית. אין ספק ששירך איננו חינוכי אך בחטאים עסקינן לכן אסתפק בהערתי האישית הזאת.

silent

New member
חינוכי ??

ארבל . את האמת השיר נכתב מתוך פנטזיה מה היה קורה אילו . ופורום זה מאפשר את הבמה ונותן דרור להעלות על הכתב את הפנטזיות .. לא יצא לי באופן אישי לחוות פנטזיה תחת סם ..אך רבים ממכרי אומרים שזה אף שווה .. כמושאומרים כל אחד ובחירותיו מטעמיו הוא.. אינני חושבת שפורום זה מטרתו לחנך ..די בשם הפורום על מנת להבין זאת ומי שאמר ששירים אמורים להיות חינוכים ? בכל מקרה לקחתי לתשומת ליבי את דבריך .. SILENT

לכן רק הבעתי דעה אישית !

שום חטא לא ימחק מהיותו חטא--אף כי סמים זה פשע הותרתי זאת על כנו, מה עוד ציפית ממני?

silent

New member
תשובה סופית בהחלט!

הי ארבל .. את האמת לא ציפיתי לדבר , יש לציין שתגובתך הראשונית היתה תמוהה בעיני. בכל אופן ..הנושא הזה מוצה .. אין טעם לשירשור המיותר שיהיה לך לילה טוב .ומי יודע אולי אף רווי חטאים ..שנזכה לשמוע מהם מחר ..בעצם היום .. ביי SILENT

sunset

New member
אני נזכרת בפנטזיה אישית

עם עקבים גבוהים במקום סנדלים........... SUNSET

sunset

New member
כן.. אבל

לא כמו האישה האידיאלית... (גובה מטר בלי שיניים....וכו`) SUNSET

טודלה

New member
נשיות (אני שונאת לכתר הודעות)

האמרגן נשמע כלכך נשי... נסי לכתוב כאישה לאישה... (או שרק אני ``סוטה`` כאן?)

silent

New member
וגבריות...

שלום לך .. האמרגן בשיר הוא בעצם האנטי תזה לגבר האידאלי .. יותר נכון מקביל לגבר הישראלי המצוי .. בכל מקרה השיר נכתב לפני מס` שנים ... אבל הצעתך נשמעת מעניינת כאשר תשרה עליי המוזה .. אשמח לשתפיכם .. ליל מנוחה SILENT

למעלה