סנגל או אקלקטוס

ofer1973

New member
סנגל או אקלקטוס

אני רוצה לשאול את אלה שיש להם סנגל או אקלקטוס (או שנייהם). מה עדיף לי לקנות משני הסוגים האלה ? מה הדברים הטובים והדברים הפחות טובים אצל שני הסוגים הנ"ל ? כמובן אני מדבר על אהכלת יד.

hoolon

New member
הממ

אקלקטוס וסנגל שניהם תוכים טובים. לאקלקטוס יש יכולות לצעוק למרות שהוא לא צועק כמו אמזונה. סנגל שורק יותר מאשר צועק, מדבר סביר אבל לא ברמה של אקלקטוס, שניהם טובים להאכלת יד. שניהם טובים, אבל תעשה טובה, תיקח רק אם אתה באמת מסוגל לטפל בהם טוב

talkk

New member
תשובה, לדעתי....

אני אישית מעדיפה סנגל, אבל אני לא אובייקטיבית (יש לי אחד בבית). אבל בעיקרון אני מסכימה עם hoolon. ממה שאני יודעת עח הסנגל שלי, הם שורקים, והם מדברים והם יפים והם לא ענקיים אבל לא קטנים. אני חושבת שאלקטוס יותר צווחן ומגושם, אבל עדיין הייתי שמחה אם היה לי אחד בבית. אני ממליצה על סנגל. הוא אוהב את כולם,חמוד ומקסים, אבל שוב, אני משוחדת....

ןןןןןן

New member
שונים

שני תוכים שונים בתכלית. האקלקטוס גדול בהרבה ובעל יכולות אינטלגנטיות גבוהות מהסנגל. האקלקטוס לא רחוק בכלל במת האינטלגנציה ממלך התוכים - הג'אקו. כמובן שאין בדברים לגרוע מיכולתו של סנגלי להיות חיית מחמד מצויינת, אבל הצפיות משני הציפורים צריכות להיות שונות. באקלקטוסים בגדול הזכר הוא יותר נוח.

רואי

New member
בנקודה הזו אני חולק עליך

בתור אחד שהיה לו את 2 התוכים אקלקטוס וסנגל ועקב אחריהם מקרוב- אני אומר שהאקלקטוס - עם כל הגודל שלו- לא מתקרב בכלל לרמת האינטלגנטיות של הסנגל...

ןןןןןן

New member
אה מוזמן

לבוא לראות את האקלקטוסים שלי, לא היו מביישים אף ג'אקו!!!

ןןןןןן

New member
אה מוזמן

לבוא לראות את האקלקטוסים שלי, לא היו מביישים אף ג'אקו!!! הכל תלוי כמה משקיעים בהם, ולמען האמת הם הגיעו אצלי לתוצאות לא רעות בלי מאמץ מיוחד.

רואי

New member
למה אתה מתכוון אינטלגנטים?

לדוגמא, האם הם יודעים לפתוח את הכלוב לבד?

ןןןןןן

New member
יודעים

לדבר ולא סתם אלא בהקשר, לפתןח כלוב, לזהות אנשים ומצבים, להבין בדיוק מה רוצים מהם, מה לעשות כשהם רוצים משהו ועוד ועוד ועוד...

ןןןןןן

New member
../images/Emo10.gif לצערי לא.

אני מדבר על ג'וני האמברלה שבמופע. יכול להיות שג'וני שלך הוא אכן האמזונה שדיברנו עליו, אבל מעולם לא ביררתי מה שמו...

רואי

New member
קצת בילבלת אותי..

אנחנו קוראים כמעט לכל התוכים שלנו ג'וני אז חשבתי שהאמזונה גם היתה ג'וני... טוב, זה היה לפני 10 שנים... בכל מקרה, בקשר לאמזונה- הכרת את האמזונה הזו בתמונה שצועקת "אבא"? היא עדיין שם?

ןןןןןן

New member
איך זה?

שאתם נותנים לכולם את אותו השם? הרי כל אחד יש לו אישיות משל עצמו! ולמה נתתם את האמזונה לצפארי???? פעם הבאה שאתה רוצה להיפתר מתוכי לדבר איתי ומיד
יש חצר, כלובי תעופה והמון חברים שיהיה לו עם מי לשחק!

רואי

New member
אתה לא באמת חושב ש...

מסרנו סתם כך אמזונה דאבל ילו הד... היתה עסקת חליפין...

רואי

New member
אמנם היום זה נראה מעט, אבל...

החלפנו אותו תמורת 3 ג'אקויים... בזמנו זה היה ריאלי

למעלה