אכן נבחרת, פה אחד
לנהל את קימקא. (אהבתי מאוד את מקור השם). שירי מה יפית, אינם תחום התמחותי, אם כי גם שירי גנאי אינם שירים היוצאים מפי לעתים מזומנות, ולא בשל זייפנות חו"ח. הענין הוא, שבהרבה מהודעותיך, אתה מאשים את השופטים בשרטוט העיגול, ואפילו ללא הטלת החץ קודם, וכל מה שנכנס לעיגול הוא פסה"ד. אני מסכימה שיש הנמקות לקויות. אני מסכימה שיש שופטים שכותבים על דברים מנקודת מבט אקדמית ללא הבנת ההשלכה על המציאות, אני גם מוצאת את עצמי תולשת את פאת ראשי, בתדהמה, על פסק דין זה או אחר. אבל, עדיין נוכחתי ראות מספיק פעמים, שיש שופטים בישראל, ולהם יש שכל , והוא עובד. כאשר אתה כותב בהמשך לשאלה שיש שופטים שעושים את עבודם לקויה, ואין לקפוץ ולהאשים את עוה"ד, אתה מתעלם מכך שהשואל שאל דווקא על הנקודה שעוה"ד טעה. הסברת שההודעה היתה כללית ותפסת טרמפ על השאלה. אבל בהקשר הזה, היה לי הרושם, שבמקום להאשים עו"ד רשלן, אתה מעדיף להפנות את האצבע אל השופט. לגבי העובדה שאי אפשר לתבוע שופטים על רשלנותם, שמעתי לא מזמן שיחה עם שופטת (ברח לי שמה) שבה היא מצדדת בהקמת בית דין מיוחד שידון במקרים כאלה. מי יתקע לי כף, ששופט מרב שיפחד שיאשימו אותו ברשלנות, לא יפסוק פסיקות מפתיעות ומיוחדות? מי יערוב לנו, שצד מפסיד לא יערב את השופט בתביעת סרק שכזו? ומי יעמוד לצדנו האזרחים ועוה"ד שרואים שגיאות מתרחשות מעשה יום ביומו, ולא יודעים לאן להסתכל כדי לא לראות? ואסיים בשגיאה מדהימה. שופט שהגיע מהמגזר הצבאי, התנהל לפניו תיק אזרחי. נטענה שם טענת אי הקטנת הנזק, וקפץ השופט ממקומו שואל - ומי אמר לנו שעל הניזוק להקטין את נזקו? אלמנטרי - לא? פורים שמח, שמחה ששמך מתאים ליום זה בצורה יוצרת דופן. ותרשה לי להחמיא לך על החידות שלך. כאשר אני קופצת לעתים לפורום השני, אני נדהמת ממך.