סן קוניור

סן קוניור

יש לי תוכי מהסוג הזה, בערך בן שנתיים, האכלת יד, שאין לי מושג האם זה זכר או נקבה. עושה רושם שהוא די משועמם בכלוב, למרות שהוא חופשי בדרך כלל. ניסיתי לשים לו כל מיני צעצועים בכלוב אבל זה לא ממש מעניין אותו. האם כדאי לברר את מינו ולהביא לו בן/בת זוג? מה שחשוב לי זה טובת התוכי והאם הוא ידע להסתדר עם תוכי נוסף או שעדיף להשאיר אותו לבדו? (כתבתי בלשון זכר למרות שכאמור, אין לי מושג מה מינו). תודה מראש, חיפושית

hoolon

New member
תלוי

אם יש לך זמן בשבילו ואתה נותן לו זמן מסויים כל יום, לא ממש, כי אולי הוא יהיה חבר של הבן זוג שלו ויזניח אותך, ואולי לא. אם אין לך זמן אז תביא לו בן זוג. יתכן ותוכל להביא לו בן זוג וגם הוא ישאר חבר שלך וכך הוא יהנה משני העולמות.

שלומי1968

New member
התוכי

אני מציע שלא תצרף שום תוכי אחר נוסף בגלל שברגע שיש לך האכלת יד מלאה והחתמה זה טוב .אם תביא תוכי נוסף אז התוכי הקיים יותר לא יתיחס אליך בגלל שיש לו בן זוג ולאט לאט הם יחזרו לטבע ואז יתחילו לנשוך אותך אם תנסה לגעת בו .אני אישית מציע לך לא להביא עוד תוכי תסתפק אם הקיים ותהנה ממנו בקשר לבדיקה אם זה זכר או נקבה אתה צריך לקחת אותו לוטרינר שיבדוק ויקח בדיקת דם וישלח אותו לדרום אפריקה ותקבל תשובה תוך שבועיים .בהצלחה .

למעלה