סן פרנסיסקו

bricalin

New member
סן פרנסיסקו

אהלן. צפויה להגיע לאיזור לקראת אמצע מאי לכ-10 ימים,אין טיולים מחוץ לעיר בתיכנון. אשמח לשמוע הצעות לכאן ולכאן למיצוי הזמן בהנאה :)

TrigATUSA

New member
ספ היא תענוג צרוף

אפשר לכתוב מגילות שלמות על העיר (ובעוונותי גם פרסמתי כמה), אבל אולי אם תאמרי לי באיזה תחומים את מתעניינית אוכל לתת עצות ממוקדות

bricalin

New member
היי :) תודה..

קודם כל קניות,לא יקרות וראוותניות. כמובן,שחיי קהילה,עם דגש על מסיבות ריקודים ופחות בארים. חוף אחד שמומלץ לבקר בו,מוזיאון שלא ישעמם במיוחד.. רחובות מעניינים,שניתן להתרשם מהווי העיר. שמורת טבע מומלצת? האם ישנם חברות שמארגנות טיולים לחצי יום עד יום מחוץ לס.פ? לאן מומלץ? LA בתכנון ליום אחד בינתיים,לנסוע לסיקס פלאגס?שווה?

TrigATUSA

New member
אז כמה דברים:

ואני אנסה לכתוב רק על דברים שלא תמצאי בכל מדריך תיירים סטנדרטי, כי את זה קל למצוא לבד בגדים יותר מגניבים (ונעליים) אפשר למצוא בתהחלה של רחוב HAYES באיזור LOWER HEIGHT נקודת התחלה טובה: חנות בשם GIMME SHOES גם ב HAIGHT ASHBURY יש חנויות יותר מענייניות, וגם חנויות יד שנייה שאפשר למצוא בהן אוצרות אמיתיים רחובות להתרשמות מהווי העיר: DOWNTOWN: רחוב MARKET בקצה המזרחי שלו ו POWELL HAIGHT כדי להתרשם ממה שנשאר מההווי היותר פריקי של העיר ה CASTRO כדי להתרשם מאיך חיים ההומואים והכי מעניין לתיירות לסביות VALENCIA בין רחובות 15 ל 22 זו בסופי שבוע פחות או יותר הטיילת הדייקית יש גם את רחוב 24 בין DIAMOND ל DOLORES בו אפשר להתרשם מהווי היאפים (וגם הלסביות היאפיות עם התינוקות) MUSEUM OF ASIAN ARTS הוא הגדול מסוגו בעולם, ועל כן אחת מהאטרקציות האומנותיות העיקריות על ספ בשביל שמורות טבע תצטרכו לשכור רכב, אבל ממש קרוב לעיר אפשר ליסוע ל LANDS END ולהתרשם מהמצוקים של הכניסה למפרץ - אם יש יום בלי ערפל (נדיר) הנוף הוא עוצר נשימה טיפה יותר רחוק הוא ה MUIR WOODS, תיירותי וסטנדרטי אבל עדיין נחמד חוף ים אין במיוחד בעיר, בגלל הערפל, אבל אפשר לנסות ליסוע ל OCEAN BEACH כדי לטייל על החוף (קר מכדי להשתזף) ולאכול ארוחת בוקר במסעדה המשקיפה על המים (BEACH CHALET) SIX FLAGS זה לא ממש הסצינה שלי, ככה שקשה לי להמליץ על זה. זה ממש תלוי בטעם אישי

למעלה