סמשנובה ניצחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oren987

New member
נראה לי שאת צודקת!! ../images/Emo47.gif

לנצח את הנין - זה באמת דבר גדול - ועוד להגיע עד הגמר - בהחלט נראית לי כמו פריצה גדולה (ואם אני לא טועה היא בת 18 לא??). ועכשיו בקשר לאנה: אני מודה שאני ממש התאכזבי בההפסד!! היה לי קשה, אחרי שהיא מנצחת כל כך גדולות ממנה, לראות אותה מפסידה למישהי שמדורגת 70 בעולם!!!! בכל מקרה, ממשיכים הלאה לטורניר חדש שיפתח בקרוב - ונקווה שאנה תצליח בו, לפחות כמו שהיא הצליחה באחרון!!

אני ממש רוצה

שהיא תנצח בגמר את הינגיס היא ממש צעירה(עוד חודש) בת 19, ויש לה תכונות להיות שחקנית טובה היא 1.81 מ´ וזה יתרון גדול. היא, בניגוד להינגיס, יש לה אופי טוב......... והיא מקבלת הפסדים בצורה שונה. אני עוקב אחרי מאז שהראו את גמר הזוגות המעורבים שהיא זכתה בו יחד עם מישהו גם מסלובקיה. אז........... יש כאלה שמחר יש להם מגן בחיבור, אז הם לא ייראו את המשחק, אבל יש כאלה שיכולים לדווח לנו על איך היה אז בהצלחה להאנטוצ´ובה

רפי2002

New member
למה כולכם חושבים

שלהינגיס יש אופי רע? שמתי לב לזה....ואני לא מבין למה...

כי ככה../images/Emo13.gif

בוא נגיד שזה ככה אם ראית את הטורנירים הגדולים של שנה שעברה, כשהינגיס הייתה ביכולת גרועה, היא לא קיבלה את ההחלטות של השופט. כשהיה אאוט היא צעקה ואמרה אין וגם להיפך יש אנשים ש........ מה לעשות, התחרותיות היא מעל האופי ואני מודה שגם יילנה היא קצת כזאת, אבל רק קצת

רפי2002

New member
אממממממ

תארתי לעצמי שזה בגלל זה.... נכון, זה קצת "בעייתי" אצלה..... אבל אי אפשר להגיד לפי זה שיש לה "אופי" רע....ולשנוא אותה בגללל זה...

אני לא שונא אותה

בהתמודדות נגד דניאלה האנטוצ´ובה אני פשוט מעדיף אותה כשיש הינגיס נגד אחת מהוויליאמסיות אז אני בעדה.....

hillly377

New member
לא בדיוק ככה...../images/Emo132.gif

אני לא חושבת שיש להינגיס אופי רע, ממש לא, אני דווקא חושבת שיחסית לשחקניות אחרות בטורניר היא דווקא מתנהגת בסדר גמור, אני פשוט לא אוהבת אותה בתור שחקנית, וזה כבר עניין של טעם, אני לא ממש מוצאת בה משהו מיוחד וכנראה בגלל זה אני לא כל כך אוהבת אותה, אבל זה לא שאני שונאת אותה או משהו כזה.

hillly377

New member
אחלה משחק../images/Emo41.gif

לדעתי היה אחלה משחק, דניאלה שיחקה ממש טוב, תקפה הרבה ולקחה סיכונים (היו לה כמה ווינרים ממש יפים) וממש כיסחה את מרטינה הינגיס שחצי מהזמן פשוט עמדה באמצע המגרש בחוסר אונים. היה ממש כיף לראות את דניאלה משחקת בכזה קור רוח ולוקחת את התואר הראשון שלנו (ביחידים) בכזה טורניר יוקרתי וכנגד שחקנית כמו מרטינה הינגיס. אני, אישית, ממש נהנתי. אני חייבת לציין לטובת מרטינה שבסופו של דבר אחרי שהיא מפסידה, בטקס היא ממש אחלה, תמיד יודעת לפרגן לשחקנית האחרת ולהגיד איזו בדיחה. כל הכבוד לדניאלה!

אכן כך!

את יודעת אולי במקרה מתי הטורניר הבא שיורוספורט יועיל בטובו לשדר לנו?

hillly377

New member
הטורניר ממיאמי החל מה-24 ביורוספורט

כל לילה שידור ישיר מ-22:00 ואני חושבת ששידורים חוזרים ב-18:00.

אחלה!

אז יש למה לצפות
למרות שטורניר נאדסאק נשמע לא רע

למעלה