סמשנובה לא משחקת בקרואטיה

אלון222

New member
סמשנובה לא משחקת בקרואטיה

עפי ההגרלה שנערכה ופורסמה באתר הטורניר אנה סמשנובה לא מופיעה בין השחקניות.וזה אחרי כל הבבל"ט שכתבנו בפורום. או שהתעייפה ופרשה או שעברה לשחק בברלין?

oren987

New member
אנה לא בקרואטיה ולא בגרמניה!! ../images/Emo47.gif

אחרי ההערה של אלון, עברתי לבדוק את ההגרלות של שני הטורנירים ואכן התברר כי אנה סמאשנובה שלנו - לא רשומה לאף אחד מהם (וזאת לאחר שאמרה בראיון שהיא תתמודד בקרואטיה), אז ככל הנראה החליטה לפרוש וחבל!!! בכל מקרה אז לגבי ההימור שלי (רלוונטי יותר עבור הילי שתחזור), הוא אן קרמר, אבל אני כולי אכזבה שאנה לא תיקח שום חלק באף אחד מהם!!(מה שיגרום לה להפסיד נקודות, ואולי אפילו לאבד את המקום ה- 34 שלה). אני אנסה לבדוק לגבי הטורנירים הבאים!!!

oren987

New member
אנה רק ב- 6 למאי!!! ../images/Emo47.gif

וודאי!! בטורניר שיפתח בתאריך זה (יורוכארד - אליפות גרמניה הפתוחה בברלין), תתמודד אנה סמאשנובה שלנו!!! היא מופיעה בין רשימת המתמודדות, שכוללת פשוט את כול הטניסאיות הכי טובות בעולם (מיני גראנד סלאם): ביניהם: קפריאטי, הינגיס, סרנה ווילאמס, קלייסטרס, הנין, דוקיץ, מורזמו, מיולי, טסטוד, פארינה אליה, שונסי, ויקאריו, דמנטייבה, האנטוצ´ובה, קוצ´ר , פירס ועוד רבות וטובות!!!! בכל מקרה - אנה שלנו שם!! בוודאות!!! :)

evia86

New member
למה אתה מאוכזב? ההחלטה ברורה

אנה שיחקה איזה עשרה משחקים בשבוע וחצי האחרון ואם היא תשחק גם באחד הטורנירים של השבוע יש לה סיכוי רציני להפצע אם תסתכל על מהשחקניות הבכירות שמשחקות השבוע רובן לא משחקות בפדרציה(ונוס,הינגיס) אז ההחלטה של אנה ברורה מנוחה שבוע ואז לנסות להגיע למשהו כמו רבע גמר בגרמניה, זה ייתן לה יותר נקודות מזכייה בקרואטיה נראה לי, בכל מקרה לדעתי היא תגיע השנה רחוק מאוד ברולאן-גארוס, לא יודע עד כמה אבל יש לי תחושה שרק השמיים הם הגבול

אלון222

New member
אנה תרד כנראה ל-37

מצד אחד זה מאכזב,שבוע בלי אנה.מצד שני זה ברור.כמה אפשר לשחק,ועוד מדי יום,ועוד בלחץ כי מייצגים את המדינה. אנה תשחק בשני טורנירי הענק המבורג ורומא שהם שני טורנירי החימר הגדולים של אירופה. לפני שלוש שנים בשנה שבה אנה הגיעה לשמינית הגמר ברולאן גארוס היא הגיעה לשמינית הגמר בשני הטורנירים. לגבי אליפות צרפת צריך קודם כל לקוות להיות מדורגת.או לפחות להגריל מדורגת קלה בחלק של ההגרלה.

אלון222

New member
אנה תרד כנראה ל-37

מצד אחד זה מאכזב,שבוע בלי אנה.מצד שני זה ברור.כמה אפשר לשחק,ועוד מדי יום,ועוד בלחץ כי מייצגים את המדינה. אנה תשחק בשני טורנירי הענק המבורג ורומא שהם שני טורנירי החימר הגדולים של אירופה. לפני שלוש שנים בשנה שבה אנה הגיעה לשמינית הגמר ברולאן גארוס היא הגיעה לשמינית הגמר בשני הטורנירים. לגבי אליפות צרפת צריך קודם כל לקוות להיות מדורגת.או לפחות להגריל מדורגת קלה בחלק של ההגרלה.

אלון222

New member
התכוונתי בשבוע הבא ..

אנה תרד ל-37 אחרי שתאבד את הנקודות מקרואטיה שם הגיעה בשנה שעברה לרבע הגמר.

למעלה