סמרטפון

Alto

New member
סמרטפון

שלום, לאחר שעברתי על לא מעט עמודים בפורום וכן עשיתי חיפוש הבנתי שבגדול יש בעייה עם מכשירי PDA שיכולים לשמש גם כסלולרי. לא ממש הצלחתי למצוא התייחסת למכשירים כאלו ולכן אני מעלה את השאלה לכאן: אני אהיה שבוע הבא בארה"ב ומתכנן לקנות לאישתי PDA, אם יש מכשיר סביר שהוא גם סמרטפון אשמח לדעת על כזה, כמובן שהוא צריך להיות מסוגל לעבוד בארץ. תודה, ארנון

אפשר להתחתן איתך?

אין לי בעיה עם ביגמיה... לא ברורה לי שאלתך, אתה רוצה PDA משולב עם סלולארי או smartphone אלו שניי דברים שונים. אם אתה רוצה PDA יש את ה I-MATE המצוין למי שאוהב את הסוג הזה של המכשירים.

Alto

New member
אכשיו בכלל סיבת אותי ../images/Emo8.gif

ואני לתומי חשבתי שזה אותו הדבר. PDA + סלולארי = smartphone בקיצור, אני הולך לי להתבייש בצד ולהכין שיעורי בית
: : עשיתי קצת שיעורי בית ואני בהחלט מתכוון לסוג שציינת ה QTek 2020 נראה על פניו בדיוק מה שאני מחפש, מה הכוונה במישפט 'למי שאוהב את הסוג הזה של המכשירים' ? אשמח בכלל לשמוע עוד על המכשיר הזה ועל אופציות נוספות. תודה רבה על העזרה, ארנון

לא כולם אוהבים את המכשירים הללו

אני הסתובבתי עם ה - I-MATE שבועיים ולא קניתי אותו. הוא לא היה לי נוח, הוא פלאפון מסורבל ו PDA ממוצע ומטה ביכלותיו. שלא נדבר על זה שאם הוא נופל לך מהיד אז....... אני מדבר הרבה בסלולארי ונוח לי מכשיר סלולארי קטן, אני גם משתמש ב PDA ולכן יש לי HP 4700. כשאני צריך חיבור בינהם אני משתמש בטכנולוגיית BT. זה הרבה יותר נוח לי ממכשיר אחד משולב. לעומת זאת יש משתמשים שלא עובדים הרבה עם PDA, לא חשוב להם מסך גדול למשל ובעיקר חשובות להם אופציות היומן, הם יכולים להסתדר נפלא עם smartphone.

Blueye1

New member
תוכל לספר האם אתה מרוצה מה 4700

והאם ממליץ? האם יש לא בעיות כל שהן? האם יש עברית שעובדת תקין? תודה

מרוצה מאוד

תעשה חיפוש לאחור בפורום ותמצא כמה תגובות שלי ושל אחרים בנידון. משהו נוסף, יצא לי היום במקרה להיות עם מישהו שיש לו את הדל 50X. איכות התמונה של האייפאק טובה יותר וזה בלי קשר ליתרון הגודל שך המסך. מעבר לזה שמנו את אותו קובץ בגודל 95 מגה (בכוונה לקחנו קובץ גדול) על שניי המכשירים והאייפאק הפעיל אותו יותר מהר, היה הבדל משמעותי בזמן ההפעלה. בכלל התחושה שלי הייתה שהוא עובד מהר יותר. למרות זאת נהנתי גם מהדל והוא נראה מכשיר טוב.

למעלה