סמסונג 514 - אפידמיה?

shonshon5

New member
סמסונג 514 - אפידמיה?

שתי בנות שלי החליפו היום את הנוקיה 6120 השחרחר ללהיט החדש: סמסונג 514.. מה קורה לכן, בנות? אמנם, מכשיר חמוד, מלא אפקטים פירוטכניים, תאורת פאנל בצבע של "מלחמת הכוכבים" ועוד נצנץ בגוון סגול זוהר כמו של פיפ-שואו.. אבל, בכנות - עטרה צודקת: צילצולים ממש ממש דפקטים! פויה! אני, מלח הארץ, לא נוטש חברים ותיקים: את הסטאר טק הישן והטוב שום צעצוע דיסקוטקי לא יחליף!

astral travel

New member
טוב זה דורש הסתכלות !

אני רץ לאתר שלהם לראות על מה מדובר ומה הסיפור...

עטרה ב ט

New member
אני החלטתי להשאיר אותו אצלי

בדקתי את הסמסונג הדק עם הפליפ והתרשמתי שסמסונג פשוט דפוקים בצלצולים באופן כללי. המוטורולה הקטנה צולה את האוזן (וsk יש רק בפלאפון ולהם כאמור יש פקפקפק) והנוקיה החדש (3330) כבד ולא אסתטי וגם יש בו כמה פאקים קטנים. בכל זאת, חייבים להודות יש לו כמה צלצולים שעושים לי את זה. אז נחכה בסבלנות שסלקום תסכים גם לי להוריד צלצולים מהאתר שלהם, שמתי אוזני כבר על כמה מהם (ואתם לכו תורידו את "לא קלה היא לא קלה" אני את הצלצולים שאני אוהבת לא מגלה !). תאמינו או לא, תוך שבוע וחצי חופש גדול אפילו בבתי הספר היסודיים ! אבי, איזה צלצולים הבנות שלך בחרו ?

shonshon5

New member
צילצולים

וואלה, עדיף שישאירו אותו במצב SILENCE עם ויברציה, מאשר לשמוע את הצירצורים שלו... בכולופן, אם אני לא טועה, הקטנה בחרה במס. 18 והגדולה הלחינה משהו עצמאי.. יצירתית, הילדה! היום בבוקר שמעתי שהקטנה קמה לצלילי "מוסיקת ליל זעירה" של ידידנו וולפגנג אמאדאוס, זצ"ל.. נשמע לא רע.. ואני אוהב באופן ממש נחרץ את הפק-פק-פק-פק של פלאפון. מזכיר לי את האורלוגין של סבא ברוך. שאלו יהיו כל הצרות שלנו.. צילצולים. אבי

למעלה