סמסונג גלקסי אס

duditac1

New member
סמסונג גלקסי אס

קניתי אותו אתמול. אחלה טלפון! אבל יש בעיה. אני מחבר את הכבל לפלא ולמחשב על מנת להעביר קבצים והמחשב לא פותח לי שום דבר. הסמסונג כן מזהה את הכבל, אני עושה לו "טען" וכלום לא קורה. מה עושים כדי להעביר את הקבצים מהפלא למחשב ולהפך?

binon

New member
יש כמה אפשרויות כשמחברים את הכבל

תלחץ על השורה העליונה, איפה שמופיע התאריך וכל מה שפעיל בטלפון ואז ייפתח לך מסך תלחץ במסך על הציור של חיבור USB ובתפריט תראה מה מסומן. אם מסומן טעינה בלבד המחשב לא יזהה את הכרטיס. תסמן גישה לכרטיס זיכרון ואז המחשב אמור לזהות אותו בלי בעיה.

duditac1

New member
אוקיי

תראה, רשום לי ככה -איתור באגים של USB מחובר -מחובר USB (על מנת להעביר קבצים) אז אני לוחץ על אפשרות שניה ואז רשום לי "טען" וזה באמת טוען ואז רשום לי "נתק" (אחרי שסיימתי להעביר קבצים) אבל אחרי השלב של "טען" זה לא פותח לי שום דבר במחשב שאליו אני יכול להעביר קבצים.

duditac1

New member
ומי שרוצה עזרה גם בנושא אז

כנס להגדרות--חיבורים אלחוטיים--הגדרות usb--ותסמן של בזמן התחברות. וכשתחבר יהיה רשום לך זיכרון נייד לחץ עליו ואז על טען וזה יפתח לך..

Shpritz

New member
אני הייתי מבטל בכלל את איתור הבאגים..

סתם עוד שלב מעכב בדרך..

duditac1

New member
לא

יש שם 16 ג'יגה מובנה. ומקום לשים כרטיס משלי. שמתי את הישן מהפלאפוןלשעבר שלי.. אז יש שם עוד 8 גיגה.. =]

xcalibur

New member
כשאתה מחבר את הכבל

בשורת נוטיפיקציה תבחר MEMORY ACCESS כנראה שבחרת CHARGE ONLY ולכן לא ראית את האחסון.

למעלה