סמני שאלה

*pank

New member
סמני שאלה

קרה לכם פעם? שמשהו פתאם כעס עליכם לכאורה בלי שום סיבה ואתם מתארים לעצמכם שיש לו סיבה טובה לכעוס, אבל אתם ממש לא יודעים מה היא אותה סיבה.

עלי תמיד כועסים ../images/Emo9.gif

בעיקר הדבורות שאני מפריעה להם כשאני עפה בדיוק כשהן מנסות לאסוף צוף ויתוש לבן כנף כשאני מפריעה לו לעקוץ מישהו אבל מה ´כפת לי כשאני עפה אני פשוט נהנית ולא חושבת על איש
רק טוב!!!

*pank

New member
איך אפשר לכעוס על הקסומה מכל!!!

עלי לעומת זאת חצי עולם כועס, כך שזו תמיד הפעתה טובה לגלות שטעיתי.

גחלילית זוהרת המקסימה

אכן אני עדה (ומקרוב...) שקשה לכעוס על הקסומה מכל, ובכל זאת שטנים קטנים כועסים עלינו, ולא ממש בשל סיבה נראית לעין (או נשמעת לאוזן). אבל כפי שפעם מישהו אמר לי: כשאנשים קטנים מטילים צל גדול, סימן שהשמש שוקעת... אז קחי הכל בסבבה (גם אם כבר נמאס וקשה להפליא...). אוהבת אותך תמיד תמיד ומחכה רק לבשורות טובות. אושר

אורקלההההההההה../images/Emo24.gif

איך שאני אוהבת את המשפט הזה!!!! ומהפה שלך לכוכבים.......... רק טוב!!!

Shanny

New member
כן...

ואז שואלים??@ לא? מה שלומך פאנק מתוקתי.. מי כועס עלייך?
-------> פויה עליו!

*pank

New member
שני מתוקה לא פחות!!!

אני מתמקדת באלה שלא כועסים עלי, ולדעת שאת ברשימת הלא כועסים שהיא רשימה מאוד איכותית ומצומצמת בהחלט עושה לי טוב על הלב.

בטח שמכירים, בטח שקרה

רק מלהביט בי אנשים תופסים את החלסטרה. מה לעשות יש לי את אאחד מאותם הפרצופים האינטלגנטיים המעצבנים. אוףףף... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם. האמת אני זה שממש לא מבין את אלה האוהבים לכעוס. סגול(שונא לכעוס).

*pank

New member
בגלל זה אני אוהבת בובות!!!

הן אף פעם לא כועסות, תמיד תקועות עם אותה ההבעה. אז סגול מתעקש, בתקווה שהמאצ´ו שלך לא יתערער אני שולחת לך בובה סגולה.

מתעקשת על סגול!!

געגעתי........מאאאאאאאד יש כאלה שהכעס משחרר מהם את האנרגיות השליליות ואחריו הם רגועים יותר וזה לא נורא לכעוס מידי פעם אני למשל כועסת מאד כשהמיץ צוף שלי לא מצליח או שעוגיות השוקולד שלי עם פצפוצי הכוכבים לא נאפות טוב
רק טוב!!!

למעלה