סמנה בוו'נה

יפיקה

New member
רותי חג שמח, אני מצטערת לא הצלחתי

להגיע לפרטים על הספר שאותו הזכרת אנא שלחי לי את הפרטים, תודה.

יפיקה

New member
יו סה אזר סוטלאצ' דה אוטרה פורמה

אל סוטלאצ' כה מאמבזו מימדרה אס כון ארינה לצ'ה אי וואבוס, מי שמעוניין אתן את המתכון, זה שונה מכל הסוטלאצ'ים שמביאים פה והוא גם מאוד טעים.

מה ב'ה פלז'ר מונצ'ו סי פואדס מנדר

לה רספטה דל סוטלאץ' טויו, אמי מאגרדה אזר למזמה קומידה אן קואנטאס מנראס.

eagl8

New member
אל סוטלאצ'ה קה אפרונטאוון אן מיקאזה

בכלליות החומרים הם אותו הדבר כפי שהוזכרו במתכונים השונים - על בסיס של אורז טחון, סוכר וחלב.וקצת קורפלור, אלא שלאחר הבישול לאחר שהדייסה הסמיכה, בתבנית עגולה נפרדת, לוקחים את חצי כמות הסוכר שרצינו להשתמש ,וממיסים אותו לכדי חום בהיר - קארמלי - ובזהירות שופכים את הדייסה פנימה, ומערבבים מהר וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שנוצר קרום עדין. הסוטלצ'ה יוצא חום טעים יאמי יאמי עם נימוחות של קאראמל בפה. יום אחד מסיבות שונות לא התאפשר לי להשתמש באורז טחון, ואילתרתי את המתכון עם סולת באותו אופן הכנה ויצא טעים לא פחות. פאשארו

POLICE 1

New member
סאבור דה בוקה ימי ימי

קומו סה דיזה - יא מוס וא קאייר לה באב'ה חחחחחחחחחחח דה אספראר פין טדרה דה מועד

הכל טוב ויפה

אבל אין סוטלץ' כמו המקור עשוי מאורז טחון ומבושל על אש קטנה עד שנשרף מלמעטה ואז רבים האחים והאחיות מי יגרד את תחתית הסיר. זה הטעם עם הזיכרונות.

Sarika

New member
מאי,גראסייאס פור אל קודיו ../images/Emo24.gif

און פוקו אוקופאדה...

יפיקה

New member
לקוריניקה ולשחרש מתכון סוטלאצ'

מצטערת על האיחור אבל הייתה לי תקלה, אז הנה המתכון למה שקראו אצלי בבית לסוטלאצ': החמרים הם: 4 וחצי כוסות חלב, 5 כפות קמח, 2 ביצים,6 כפות סוכר. אופן ההכנה: מרתיחים את החלב , תוך כדי ממיסים בקערה את הקמח עם כוס מים, לאחר מכן מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב שיהיה חלק ללא גושים כאשר החלב רותח לוקחים ממנו קצת ומוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח והביצים, זאת כדי שלא יווצרו גושים,את התערובת שופכים לתוך החלב הרותח לאט ותוך כדי ערבוב, ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כמה דקות תוך כדי בחישה וזהו מעבירים או לתבנית פיירקס או לצלוחיות אישיות. ב ה צ ל ח ה ותהנו חג שבועות שמח.

יפיקה

New member
שכחתי להוסיף לסוטלאצ' בעת ההגשה

בעת ההגשה להוסיף קינמון וישנה עוד אפשרות למי שאוהב, ניתן להשחים מעט בתנור רק בחלק העליון של הגריל, אבל להיזהר שלא יישרף.

למעלה