סמל העתודה?

galga

New member
סמל העתודה?

למישהו יש את הסמל בצבעים? על המחשב, סרוק או משהו?

amitai1

New member
סמל שלישי גלידה

לוגו אחד זה מגן עם חרב וינשוף. לוגו שני זה מגן עם חרב וצל של 6 אנשים. תסתכל על המכתבים שקיבלת מהצבא. כל פעם הם שמים סמל אחר.

ומי אמור לשים אותו?

אנחנו? אנחנו הרי שמים את הסמל של החייל שנשובץ אליו לא?

amitai1

New member
משתמשים בזה בתור לוגו

למכתבים הרשמיים של הצבא. אני לא חושב שיש כזה תג חולצה.

arifell

New member
כשחילקו לנו את הדח"ש

בתום הטירונות (אני עשיתי לפני תחילת הלימודים), לאנשים שחילקו היה תג של ינשוף, ואם אני לא טועה, גם לאלה מהתא עתודה בטכניון.

אני זוכר את זה גם כשלנו חילקו

ואני לא עשיתי טירונות עדיין... אבל היו את האנשים שחתמנו אצלהם וזה בבקום אחד רוסי, ושלובסקי או משהו כזה

תמיד חשבתי שזה עם החרב והאנשים

זה הסמל של עובדי הבקו"ם או משהו כזה... זה של עתודה?

amitai1

New member
זה יכול להסביר את זה

אם האנשים זה הבקו"ם, אז הסמל של העתודה זה הינשוף. טוב לדעת.

amitai1

New member
אבל היום ראיתי משהו :

אריק מתא צפון הולך עם הסמל של האנשים על הכתף. אז אולי זה הסמל של האחראים עלינו, והינשוף זה הסמל שלנו?

סרן ע

New member
זה לא מסובך

הסמל עם האנשים, כמו שאתם קוראים לו, הוא תג היחידה של בקו"ם. (לכל יחידה בד"כ בסדר גודל של חטיבה יש תג יחידה משלה, למשל יש את התג המרובע עם העץ של גולני ואין תג נפרד לכל גדוד או לפלס"ר גולני) תג יחידה הוא משהו ששמים על החולצה לזיהוי ולפעמים שמים אותו גם על מכתבים אבל זה לא רשמי. הסמל של עתודה הוא הינשוף ולפני מה שאמרו לי אף אחד לא בחר אותו באופן רשמי ובירוקרטי לסמל פשוט משתמשים בו לפעמים. הסמלים אחרים שהראתם הם של מנהל גיוס שהיו אחראים עליכם לפני שהתקבלתם לעתודה ושל אגף כוח אדם (הפיקוד שבקו"ם כפוף אליו)

YuvalCo

New member
ידידי,

הסמל היחיד שמצאתי הוא השמאלי פה.. וסרקתי לך אותו. זה שלידו הוא של אגף כוח אדם... סרקתי את זה מהחוברת של העתודה ששולחים למלש"בים. אם לא על זה דיברת, אז אין לי מושג על מה.... יכול להיות שהם שלחו לך מכתבים ישירות מהחיל שאתה מיועד אליו ומכאן הסמל השונה (ככה זה אצלי, יש לי מכתבים עם הסמל של החיל, בלי סמל של העתודה בכלל..)

galga

New member
תודה

זה אחד חדש למען האמת, אמיתי פירט את אלה שראיתי קודם.

H20

New member
סמלים

השמל עם הידיים, השמאלי, הוא של לשכות הגיוס הימני- של אכ"א

YuvalCo

New member
על השמאלי לא ידעתי. תודה על המידע

למעלה