סמל המכושפות מישהו יודע מה השם של הסמל שלהן????
M Mo Cuishle New member 20/7/06 #4 ../images/Emo207.gifרקע חדש של רוז../images/Emo181.gif הרקע אשמח לתגובות [שאלה לי- לדעתכם הפרח עם הפרפר מוסיף? יש לי גם גרסא בלעדיו אבל אני אעלה אותה מחר...]
../images/Emo207.gifרקע חדש של רוז../images/Emo181.gif הרקע אשמח לתגובות [שאלה לי- לדעתכם הפרח עם הפרפר מוסיף? יש לי גם גרסא בלעדיו אבל אני אעלה אותה מחר...]
M Mo Cuishle New member 21/7/06 #13 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif גם אני בעצמי עוד לא בטוחה מה אני חושבת על הפרח
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif גם אני בעצמי עוד לא בטוחה מה אני חושבת על הפרח
W WoOgY GiRL1 New member 20/7/06 #8 ממש יפה! ../images/Emo54.gif רקע מהמם אבל הפרח עם הפרפר קצת לא במקום לא מבינים בדיוק לאן הוא מתקשר... את יכולה לעלות את הרקע ללא האפשק כדי שנוכל להשוות?
ממש יפה! ../images/Emo54.gif רקע מהמם אבל הפרח עם הפרפר קצת לא במקום לא מבינים בדיוק לאן הוא מתקשר... את יכולה לעלות את הרקע ללא האפשק כדי שנוכל להשוות?
M Mo Cuishle New member 21/7/06 #14 ../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif אני אעלה אותו ברגע שהמחשב שלי קצת יתאזן... הוא עובד נורא לאט פתאום
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif אני אעלה אותו ברגע שהמחשב שלי קצת יתאזן... הוא עובד נורא לאט פתאום
R Restlesss New member 20/7/06 #9 וואו באמת יפה! ולפי דעתי הפרח לא מפריע כי בקושי שמים לב אליו. כל עוד הוא לא יותר מדי בולט אז זה יכול רק להוסיף
וואו באמת יפה! ולפי דעתי הפרח לא מפריע כי בקושי שמים לב אליו. כל עוד הוא לא יותר מדי בולט אז זה יכול רק להוסיף