סמל או סמגל

קרין81

New member
סמל או סמגל

שלום
אנו מחליפים מטבח בדירה בת 10 שנים שרכשנו
אנחנו נכנסים לדירה בנובמבר
טרם הזמנו מטבח
יש לנו הצעה מסל ומסמגל כאשר סמל יקירים ב-5000 שח על אותו עיצוב וסגנון
האם יש הבדל משמעותי בין השניים?
מנסיונכם מה עדיף?אשמח להמלצות או אי המלצות לגבי חברות אלו.
שני הבדלים בחומרים0 הם שסמגל משתמשת בMDF ירוק (אין לי מושג מה זה( וסמל אומרים שאין להם מושג מה זה וסמגל עם סנדביץ אדום ולא לבנה כמו סמל (באמת זה משנה איזה סנדביץ?
אשמח לתגובות , אנחנו מבולבלים
תודה

lionet

New member
אני לא חושבת שההבדלים משמעותיים

אם סמגל עובדים עם סנדביץ' אוקומה זה בסדר גמור
לגבי MDF - הירוק עמיד יותר נגד מים, למיטב זכרוני גם סמל עובדים איתו - עם מי דיברת שם? יכול להיות שזה היה אדם ספציפי שלא ידע. תנסי לברר עם מישהו שמבין טוב יותר במפרט.
אין לי המלצה או ניסיון עם מי מהן, אם שתיהן נראות לך ממש אותו הדבר - לכי כמובן על הזולה יותר, אני הזמנתי בחברה שהייתה יקרה יותר מהאופציה השנייה שלי בבערך 5000 ₪ כי היו להם יתרונות שהיו משמעותיים בשבילי -
שקלנו כמה כסף שווים לנו היתרונות הללו והחלטנו שזה שווה לנו.

מה שכן - אתם כבר חייבים להחליט - ויפה שעה אחת קודם.
אני הזמנתי מטבח לפני סוכות - ואקבל אותו באמצע דצמבר

אז נכון שהמטבח שלי קצת מורכב וגם עם חזיתות מסגרת וצבע בתנור- מה שלוקח קצת יותר זמן מפורמייקה - לא כתבת מה אתם מתכוונים להזמין... ונכון שבחג וחול המועד לא עובדים, אז הפער בזמנים לא גדול
אבל עדיין קחי בחשבון שגם אם תזמיני היום יכול להיות שבנובמבר עדיין לא יהיה לך מטבח. - יאללה, תזמיני כבר ובהצלחה

lank

New member
סנדוויץ עם MDF

קצת סדר:
גוף הארונות - רצוי שיהיה מסנדוויץ איכותי. האיכותי ביותר הוא הליבנה ( גם כאן יש מספר רמות ), ואחריו הגבון שנקרא גם אוקומה.
חזיתות - MDF , רצוי MDF /www.google.co.il/search?q=MDF+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_q9TUpLHHceJ0AWgvoGoBg&ved=0CFUQsAQ&biw=1680&bih=935" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.co.il/search?q=MDF+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_q9TUpLHHceJ0AWgvoGoBg&ved=0CFUQsAQ&biw=1680&bih=935" rel="nofollow" target="blank">ירוק , אבל לא ממש חובה כי מדובר רק על החזית .
MDF /www.google.co.il/search?q=MDF+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_q9TUpLHHceJ0AWgvoGoBg&ved=0CFUQsAQ&biw=1680&bih=935" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.co.il/search?q=MDF+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_q9TUpLHHceJ0AWgvoGoBg&ved=0CFUQsAQ&biw=1680&bih=935" rel="nofollow" target="blank">ירוק עמיד יותר במים.

קשה לראות את החומרים עצמם כי הם עטופים פורמייקה ,צבע וכו'. מה שאומר שפשוט צריך לסמוך על החברות שאכן זה מה שיש בפנים או לחילופין ללכת להציץ בזמן הביצוע ( לא ממש מעשי )

סמל סמל סמל

עבדתי עם סמגל ולא הייתי מרוצה מרמת הגימור.
לגבי ההפרש במחיר, תבדקי אם מדובר באותו סוג פירזול..
בסמל את מקבלת פרזול של בלום מסדרת אינטיבו.

קרין81

New member
תודה על התגובות

בסמל הבטיחו עד סוף דצמבר - אני נפגשת מחר עם המנהלת בסניף תל אביב כדי לסגור.
ככל הנראה זה אותו פרזול שניהם בלום , אני לא יודעת אם גם בסמגל זה אינטיבו אבל זה נראה אותו דבר - מגירות עם דפנות זכוכית ומדפים נשלפים במזווה גם עם דפנות זכוכית
בסמל דיברתי עם המנהלת שאמרה שאם היה באמת MDF ירוק זה היה עולה מעלה 100000 למטבח????
לא ברור...
החלטנו על MDF צבוע עם דגם פרובאנס או פשוט יותר אבל מעוצב
המטבח קטן-8-9 מ"ר ולכן ללא אי או מקום ישיבה (זה בעיה עם ילדים קטנים?)
שאלה אחרונה :כדאי להתחשב בגובה מיקרוגל לילדים (כרגע הבנות שלי בנות 7 חודשים)?
אם ארצה מיקרוגל נמוך מתחת לתנור זה יפה או אפשרי לדעתכם?
תודה

למעלה