סמלים בתנועה

fate spinner

New member
סמלים בתנועה

אני עושה עבודה על התנועה באנגלית. ואני צריך מידע על הסמלים (דרך אגב באתר אין שום מידע על זה וחבל) בכל מקרה איזה סמלים יש בתנועה. (חוץ מהחולצה הכחולה השרוך האדום והסמל של התנועה) בסמל של התנועה מה מסמלת החוליה התחתונה (הסגורה) את המייסדים???? או משהו אחר

shllomts

New member
אז האמת היא...

שאין יותר סמלים ולא צריך יותר. את/ה יכול/ה לקחת את סמל תנועת המושבים (לא הנוער), אבל זה נראה לי מיותר.
בנוגע לסמל שלנו- הטבעת ה"סגורה" מסמלת את דור המייסדים הותיקים (נניח לצורך העניין כל הישובים שהוקמו לפני ותוך כדי קום המדינה). הטבעת הפתוחה- זו שאנחנו מכירים בתור המילים (בני המושבים) מסמלת את ההתיישבות הצעירה. העלים- זה אנחנו הנוער, הצמיחה וההתחדשות. הקווים (תלמים) מסמלים את ערך העבודה- כך לפחות כשהמציאו את הסמל. עם השנים מישהו החליט שיהיה נחמד אם יצויירו 8 תלמים כנגד 8 מטרות התנועה (שהן בכלל מטרות הנוע"ל). ורוב האנשים דוגלים בגרסה הזו למרות שלא לכך התכוון המשורר. בהצלחה בעבודה.

kedeman

New member
אה סליחה....

ראיתי עכשיו הודעה אחרת שלך והבנתי שאת שלומית אחרת לרגע חשבתי שגם רכזים התחילו להגיב בפורום.... אופטימי?

כחילה

New member
נצל"ש

אז אני מרשה לעצמי לנצל"ש, חשבתי לעצמי היום, כל פעם שאחד מאיתנו חוזר מפעולה או מטיול, הוא מתחיל לתאר עד כמה גרועים החניכים שלו ועד כמה הם חארות ומניאקים והורסים פעולות, תארו לכם(ואני יודע שזה נשמע הזוי) שחניכים של אחד מאיתנו נכנס לפה מדי פעם וקורא מה שאנחנו כותבים, ורואה עד כמה המדריך שלו שונא אותו, איזה קטע הא?(ובינינו, כמה מביניכם באמת אוהב את החניכים שלו?)

כחילה

New member
הקפצה הקפצה הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

למעלה