סמכות
..

basket case

New member
סמכות../images/Emo150.gif..

תמיד הייתה לי בעיה עם בסמכות. לא יודעת למה, אבל כל פעם שאני מדברת עם המנהלת בלשכה בה אני עובדת, או כשהייתי מדברת עם מורים בבי"ס, או כל בנאדם שאני מרגישה שיש לו איזשהו כוח עליי - אני נהיית ממש, אבל מ מ ש חסרת ביטחון. איך, לדעתכם, אני יכולה לעבוד על זה? מה אני יכולה לעשות כשאני מול האחראית עליי, למשל, כדי להתמודד עם חוסר הביטחון הזה?

עצות אפשרויות...

- תזכרי ששתיכן אותו הדבר. שתיכם יצורים חיים שעומדים למות מתישהו. - תזכרי שהיא רק בתפקיד מסויים, ותראי אותה בסיטואציות אחרות בחיים. - תראי שגם לה יש פחדים, או חששות או כאבים והיא לא שונה ממך. - כשאת מדברת איתה, תשלחי לעצמך אנרגיה של ביטחון. (לא יודעת להסביר במילים איך לעשות זאת)

למה???

New member
אתמול הגעתי לביצפר אחרי

שהחלטתי שאני עוזבת. הלכתי רק לפגישה עם המנהל, כדיברתי איתו וגם לפני הרגשתי ממש כאילו עכשיו אני מדברת עם סתם מישהו כמו כל אחד אחר פשוט כי הוא לא היה כבר המנהל שלי..! אם חושבים על בעלי הסמכות לא כעל בעלי סמכות אז ההתנהגות נהפיכת ליותר "חופשית" ומתנהגים אליהם כאל אנשים רגילים (אבל עדין שומרים על כללים מסוימים). עצות:
דמייני שהמנהלת שלך היא בכלל לא המנהלת שלך, אלא מישהי שפעם היתה המנהלת שלך ועכשיו את פשוט נפגשת איתה לעזור לה או משהו.
דמייני שהמנהלת היא אישה שבאה לעזור לך בדרך העבודה שבחרת ולא להגיד לך מה לעשות.

כמה טיפים

א: תקראי להם בשמות האמיתיים שלהם ב: אל תקראי להם סמכויות, אלא בשמות שלהם. למשל יש לי חבר שתמיד הייתה לו בעיה לדבר עם הבנק, עד שהוא קלט.. שהוא בעצם לא מדבר עם הבנק, הוא מדבר עם דליה
הבדל עצום! כי כשהולכים לדבר עם הבנק.. זה באמת מפחיד. אבל דליה זאת רק דליה. ג: תזכירי לעצמך שהסמכות האמיתית היא את. אין להם כוח עליך. ואת יכולה בקלות להפוך את היוצרות. תהני.

berr

New member
אני מסכימה עם אין שם

באמת ניסיתי את זה בבנק, ובאקדמיה וזה עובד. מקבלים יחס אישי יותר

בנוסף לטיפים הנפלאים של אין שם

את יכולה לבדוק עם עצמך: א. מהו הערך העצמי שלך? (עד כמה את מעריכה את עצמך) ב. איזו השוואה את עושה כאשר את נתקלת במישהו אשר נמצא בדרך בכיר ממך (על פי רוב זוהי השוואה לא מודעת והרעיון הוא להציף את ההשוואה הזו אל ההכרה) ג. תשאלי את עצמך, מה הרווח שלך מההתנהגות הזו (לכל התנהגות יש רווח - אחרת היא מזמן היתה מפסיקה להתקיים) כשאת מוצאת את הרווח האמיתי מאחורי ההתנהגות, את יכולה להתמיר את ההתנהגות הזו בהתנהגות אחרת שתפיק לך את אותו הרווח. מסכים שקשה לענות על השאלות הללו לבד וקל יותר עם מישהו... אבל עדיין תנסי, תשתמשי בדף, תשתמשי בפורום. המון הצלחה מיק. רוח מדבר

למעלה