סמכויות בית משפט

מצב
הנושא נעול.

מאדמאן

New member
סמכויות בית משפט

סמכויות בית משפט
האם למישהו יש מושג מה קורה לזוג יהודים - האישה בעלת ת.ז. ישראלית - נישאה בחו"ל נישואים דתיים ואזרחיים לגבר שהוא בעל אזרחות אירופאית כאשר את רוב הנכסים שלהם הם קנו בארץ. (הרבה נכסים) חשבונות בנק גדולים בארץ. הם חיים בחו"ל והאישה רוצה לתבוע בישראל בגלל שאם ידעו בחו"ל שיש לו נכסים אוי לו ואבוי לו. האם יש סמכות לבימ"ש כאן ? בגלל הנכסים אולי ? - רק פירוק שיתוף אולי ?? מישהו שיעזור לי ...

מאדמאן

New member
מה עם עורכי הדין כאן ? לא יודעים?

סמכויות בית משפט
האם למישהו יש מושג מה קורה לזוג יהודים - האישה בעלת ת.ז. ישראלית - נישאה בחו"ל נישואים דתיים ואזרחיים לגבר שהוא בעל אזרחות אירופאית כאשר את רוב הנכסים שלהם הם קנו בארץ. (הרבה נכסים) חשבונות בנק גדולים בארץ. הם חיים בחו"ל והאישה רוצה לתבוע בישראל בגלל שאם ידעו בחו"ל שיש לו נכסים אוי לו ואבוי לו. האם יש סמכות לבימ"ש כאן ? בגלל הנכסים אולי ? - רק פירוק שיתוף אולי ?? מישהו שיעזור לי ...
מה עם עורכי הדין כאן ? לא יודעים?
האם השאלה מסובכת מידי ?- האם זה לא נכון שאם יש לו רכוש בארץ אז יש סמכות בארץ ? מה עם הספרים של שאוו'ה (נדמה לי שהוא נפטר .. ז"ל).

תשובה

סמכויות בית משפט
תשובה
לבית המשפט כאן בהחלט יש סמכות לדון בתביעות שבין בני הזוג המתוארים בשאלתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה