סמי הורי בספק לגמר!!

• פותח הנושא ani88
  • פורסם בתאריך

ani88

New member
האם הגמר יבוטל ??!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3193290,00.html

elall

Member
מנהל
לא נורא!

את התנועות שאמורים להיות "ריקוד" הוא יכול לעשות גם כשהוא פצוע! אבל עדיף שידחו את הגמר, עד שלא יכאב שום דבר שלא יהיו תרוצים. שלא יתחילו להצביע מתוך רחמים. " אבל הוא רקד ממש יפה יחסית לזה שהוא פצוע."

guata12

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה לדחות את הגמר???????????????????????

we call you

New member
רגע, הגמר יבוטל???

אם זה ככה אני מתה. מה, אני בלחץ ומתח כל השבוע ואני שולחת סמסים לסמי ואנה בטירוף! מה יהיה? כאילו בואו נדה בזה, הוא לא הרקדן הכי טוב בעולם, אבל הוא זז יפה ליד אנה - שהיא הכי חשובה פה.

elall

Member
מנהל
שאני אבין....

למה אנה הכי חשובה? אם כבר אז סמי הוא הכי חשוב! ואליענה! הרקדנים המקצועים משמשים כמורים ואובייקט לרקוד איתו. התחרות היא בשביל הכוכבים. זה ממש מעצבן שהקרב הפך להיות בין אליענה (שרוקדת כמה חודשים ) ואנה רקדנים מגיל 6 או משהו כזה! סמי הפך לפריט שולי ביותר ולחלק מאנשים פשוט לא אכפת אם הוא בכלל רוקד. הרקדנים לא חשובים במקרה הזה! הם כולם רוקדים מדהים. לאן הרקדנים האלו יגיעו תלוי בעיקר בבן/בת זוג- הכוכב. כמובן שגם להם (לרקדנים) חלק חשוב מאוד בהשג של הזוג אבל עדיין בכוכב תלוי הרוב. רק כשמגיעים לסמי ואנה אז די ברור שהמצב הפוך ושסמי בגמר בגלל אנה ולא להפך!

syd 2

New member
אנה בטח הרוסה!!!!

הרי הגמר זה המטרה מספר אחת שלה! מה יהיה? אנה - העם איתך! אם את רוצה - אני אבוא לרקוד איתך או אארגן לך מישהו מסוקס ושווה שיבוא לא מגולח ויהיה תחליף ראוי לסמי הורי!

ויקיטה

New member
די לצביעות

כולם יודעים שהמטרה של סמי זה לצאת גיבור כי הוא כאילו יבוא אחרי פציעה למרות ש"עדין כואב לו" וירקוד ואז ירחמו עליו יצביעו לו והשופטים יגידו לו "יחסית לאחד שכואבת לו הברך הוא רקד מצוין".. אל תפלו בפח שלו.. ותצביעו לאליענה אורון כי הם לא צבועים.!..והם פשוט מדהימים, 100ממים, נפלאים, ומרשימים, מקצועיים, מוכשרים, ופשוט מגיע להם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ויקיטה

New member
לא.. הוא יופיע בגמר והוא בסדר

כפי שאמרתי בהודעה "די לצביעות" אל תפלו בפח שלו!

elall

Member
מנהל
כן, למה לא באמת????

אולי נביא את דני יוחטמן בן זוגה ? אז הם ירקדו מול אורון ואליענה (שרוקדת 4 חודשים בערך)? זה יהיה ממממממש פייר!!!!! התחרות היא לכוכבים !!!! סמי מול אליענה! אם אנה הייתה נפצעת אז הייתה אפשרות להביא רקדנית אחרת, הרי שבוחנים את סמי בעיקר , איך הוא רוקד. אם סמי לא יהיה את מי נשפוט? את המחליף שלו?!!!!!

shai202

New member
אני איתך ויקיטה!! כי למה

ברורר שאליענה ואורון הם הרקדנים הכיי הכיי טוביםםםםם אני מודה שאנה היא פצצה עולמיתתתתת יפיפה לא מהעולם הזסה,והיא רוקדת הכי יפה שיש! אבל מה לעשות צריך 2 בשביל טנגו,סמי לא רוקד מי יודע מה..הוא השתפרררר והוא נהדרררר אבל אליענה ואורון הם ממש!!!! אין לי איך לתאר, ולכןןןןןןןןןןןקהל מחשש שהם ינצחו אולי סמי ואנה חשבו איך שלקהל בבית,יהיה רחמים כלפהם ויצביעו!!!! וזה יהיה ממש לא הוגן אם הם ירקדו! ואני בטוח שלסמי לא אכפת אם הם ימצחו או לא,אלא לאנה!!!!! בטח הכל בשבילה..רואים שהיא שאפתנית כזו.. לדעתי רק בגלל הספור הזה הם ימצחו וזה ממש לא הוגן!!!!!

למעלה