סמינר קבוצה היה פצצה! ורעי הזיע בגלל שהפויקה היה חריף.
ק קונדסון החסון New member 15/4/07 #2 היה טובבבבבבבבבבבב../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif והוא עדיין ממשיך להזיע
S SHiRA110 New member 15/4/07 #5 ../images/Emo142.gifאוי, אני תמיד נורא רוצה לדעת מי אתה.. וראיתי את כולכם ואין לי מושג מי אתה:S (אני שירה עם הדגלים.. שביקרה אותכם גם בצומת אתמול וגם היום בנקיונות שלכם..)
../images/Emo142.gifאוי, אני תמיד נורא רוצה לדעת מי אתה.. וראיתי את כולכם ואין לי מושג מי אתה:S (אני שירה עם הדגלים.. שביקרה אותכם גם בצומת אתמול וגם היום בנקיונות שלכם..)
S spraizler New member 15/4/07 #7 רעי זה הזה עם החולצה בצבע נזלת.. (ירוק בהיר כזה) של הניצנה- אופניים שמובילים לשבית השנת שרות
L lady tay New member 18/4/07 #10 היה נ-ה-ד-ר../images/Emo6.gif היה ממש טוב, היינו מעט ונדמה לי שזה תרם לאווירה החברית שהייתה... חשוב שהסמינר הזה יקבל בעתיד יותר פרסום כי על אף שהיה מעולה (משום שהיינו מעט) זה סמינר חשוב מידי שרק 12 יעברו מבין שכבה שלמה
היה נ-ה-ד-ר../images/Emo6.gif היה ממש טוב, היינו מעט ונדמה לי שזה תרם לאווירה החברית שהייתה... חשוב שהסמינר הזה יקבל בעתיד יותר פרסום כי על אף שהיה מעולה (משום שהיינו מעט) זה סמינר חשוב מידי שרק 12 יעברו מבין שכבה שלמה