סמינר פתיחת שנה...

סמינר פתיחת שנה...

חברה..השנה החדשה כבר ממש באה לקרתיינו.. מי שהיה לו סמינר פתיחה ב-שישבת... או לפני... מוזמן לספר איך היה, שכבה,שם ותפקיד... עכשיו...אני ישבתי איך היה לי ויודעים מה עלה לי בראש? תסתכלו... סמינר מוזר,סמינר מוכר מדריך יפה...דברות צופה... סמינר עצוב.. סמינר קודח.. אבל אני כבר נכנסתי להתקלח:) עכשיו..קוראים לי שירלי שוט... חה חה חה צוות הדרכה+מזכירות! יצאתי כבר לפנסיה שביעיות 07

idanshaf2

New member
לנו היה חלק א'

היה ממש נחמד.. אני אישית נהנתי.. והיה לי קצת עצוב.. כי זה הסימן פרידה והחלפת רכז
סופ"ש הבא הסמינר עצמו.. נקווה שיהיה כיף!

אוחחחח

גם אני נהנתי, רק חבל שנאלצנו להישאר 14 שעות בסניף!!!!! למרות זאת היה כיף, גם עם החפירות הבלתי נפסקות שהלכו... חחח עידן- וכמו שאת תמיד אומר "אני גר שתי דקות מהסניף" אז נבוא להתנחל הרבה- ואז לא ממש תתגעגע אלינו... עוד שבוע עוד סמינר משמע- עוד חפירות...

שקד9

New member
סמינר!

לנו היה שבת ראשון סמניר.. זה קצת ימים מוזרים.. אבל היה כייף.. היה מצחיק.. ולדעתי רוב האנשים בסניף קיבלו מה שה רוצים! בסך הכל היה נחמד..

anat135

New member
קיבלו מה שהם רצו.?!

משעשע לחשוב ככה... היה סמינר נחמד. אבל יותר מזה.. בכל זאת .. מכבי.. כולה סמינר.. שיהיה לכולם בהצלחהההה..תהנו בסניפים!

שקד9

New member
כן..כל מי שרצה הדרכה קיבל.. כמעט..

אני לא מדברת על איזה שכבה.. אבל אני באמת חושבת שיחסית לשנה שעברה נגיד.. היו פחות אנשים שלא קבלו הדרכה.. והם רצו..

SoulDancer

New member
לנו אסור לעשות סמינר פתיחת שנה../images/Emo10.gif

והכל בגלל שאין לנו רכז=/ אני באמת לא מבינה.. הרי אנחנו רוצים שנגיע למצב של ניהול עצמי, אם הבוגרים מוכנים להעביר לעצמם סמינר בעזרת וריאליסטים ורכזים אחרים, מה הבעיה לאפשר לנו?! וסליחה שאני מוציאה את זה פה.. פשוט כבר ממש נמאס לי מטלפונים כל הזמן ותמיד לקבל את התשובה לא.. בא לי לפעמים לראות שזה שיש לנו בסניף הרבה מוטיבציה מעלה חיוך גם לאנשים בארצי, ושיפעלו לטובתינו. עכשיו עד שיהיה לנו רכז אנחנו לא יכולים לפתוח שנה בזמן ש4 תנועות הנוער האחרות בעיר מפגיזות..אני רק מקווה שנצליח למרות הכל.. פתרונות אנשים..?

SoulDancer

New member
אנחנו עושים ערב הווי

לסיכום השנה שירדן ואני ועוד 2 מהסניף מעבירים אותו..חחח אבל סמינר פתיחת שנה אני רוצה! עם רכז!!

אז....

תדברו עם היו"ר שלכם או עם מישהו מההנהגה שיגאגו לכם כבר לרכז..... שתעשו סמינר פתיחה.... כי עוד פחות משבוע פותחים שנה.....

orlupo

New member
היה סביר.

ואין לי תפקיד בסניף... אגב, מי שיגיד שבגלל זה אני חושב שהיה סביר טועה בגדול...

LiAt PeRiL

New member
ממ היה יכול להיות יותר טוב../images/Emo5.gif

היה נחמד אבל אם זה היה מתקיים באכסניה אז היינו יכולים לומר..היה כיף!!!!! המיזוג הרס מאוד את האווירה אין מזגן ואינני מבינה למה משרד החינוך לא יכול לפעול למען התקנת מיזוג ראוי
קיצצצצצצצור היה סיוט לא להתקלח יומיים!!!!!!!!!!!!!!! פאקינג יומיים!!!!!
וחוץ מזה שהיו בסוף מריבות והסמינר נמשך עד שבת ב12 בלילה וגם שכחתי איפשהו את התיק של השק''ש שאני צריכה להחליף
והג'וקים המתים החלחלה שהייתה בי שנגרמה מהריח העז שהיה בשירותים
וכדומה.. בכל אופן החלק המשמח היה שתפקידי הוא מזכירה ראשית יחד עם מיי דייט שירלי\מישל!!!!!!!! שה שה שה צוות מזכירות למחששה!!

היום חזרתי מהסמינר אז ככהה ...

אני חמשושית מסניף אור יהודה ! ואני בצוות הדרכה 2006 -2007 ! שליטהההההההההההה אני ניבחרתי להדריך את שכבת ה' עם שישיסטית מהסניף [מעיין] והסמינר עצמו הלך יחסית דיי טוב ! :] והיה הרבה הווי בוגרים חחחח אני אישית העברתי פעולה בסמינר על כבוד והלך ממש טוב ! :] אז אנשים בהצלחה בתפקדים שלכם תאמינו בעצמכם אל תשכחו אף פעם את המטרות שלכם ! תדבקו בהם כאילו הדביקו לכם דבק לתחת ! חחח וכמובן .. תעשו שיקול אחרון ותחשבו פעמיים בקשר לתפקיד שלכם ואם זה באמת מה שאתם רוצים ! :] אז בהצלחה לכולם :]]] חנושש :p

והסמינר נימשך ...

מיום שישי עד יום ראשון בקיבוץ צרעה ליד בית שמש :]] ואיציק בישל לנו חחחחח

וואיי...

איציק? איזה נחמד... אצלינו..הבאנו ארוחת בוקר וצהריים בשישי בערב הזמנו פיצה ביום שבת בבוקר... אכלנו דגנים עם חלב..וכל מיני גבינה הקיצר כמו כל ארוחה בתנועה בצהריים הזמנו נאפיס ובערב מה שיש...

חחח יפה . נאפיס ?!:] סבבהה לגמריי

חח מזה בא לי עכשיו חח :] היה מזה טוב הוא הכין אוכל ממש טוב .. בגלל שאנחנו לא כמות גדולה וזה יצא שישי שבת היה ממש טוב :] ודרך אגב יש לו תפוחי אדמההה ממשש טעימיםםם זה בין המאכלים שאני הכי אוהבת שהוא מכין וזאת הייתה פעם ראשונה שאני טעמתי שהוא הכין תפוחי אדמה ... חחח ממליצה בחום ! :)

למעלה